Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Brukervilkår for Testpilot

Les gjennom hvis det er noe du lurer på angående Testpilot. Dette er kommersielt innhold hvor annonsører betaler for få få produkter testet av Aller Medias testpiloter.

Ved å melde deg som testpilot for Aller Media bekrefter du at du har lest disse brukervilkårene og samtykker til dem.

E-postliste

Dersom du melder deg på vår e-postliste for å bli varslet om nye testprodukter, lagrer vi dataene du deler med oss (navn, e-post, alder, kjønn). Disse deler vi med den amerikanske tjenesten Mailchimp, som vi bruker for å sende ut e-poster. Nettsidens personvernspolicy finner du her: http://mailchimp.com/legal/

Noen ganger kan vi sende ut e-post om nye testprodukter basert på informasjonen du har gitt oss, for eksempel dersom et produkt er myntet på kvinner mellom 18 og 25 år eller lignende.

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten, hvorpå dine data da også slettes fra denne databasen.

Skjema for å bli testpilot

Dersom du velger å fylle ut et skjema for å bli testpilot for et produkt, lagrer vi dataene du deler med oss. Dataene brukes som grunnlag for å plukke ut testpersoner basert på kriterier definert av oppdragsgiveren og/eller Aller Media. Din adresseinformasjon kan bli delt med oppdragsgiver eller tredjepart, for å muliggjøre utsendelse av det produktet som skal testes.

I enkelte tilfeller samler vi inn data også på vegne av vår oppdragsgiver, som selv plukker ut testpersoner eller behandler disse for andre formål (for eksempel direkte markedsføring). Dersom det er tilfelle, så vil du få informasjon om det i forbindelse med utfylling av skjema.

Vi bruker den amerikanske nettjenesten Typeform til skjemaene. Deres personvernpolicy finner du her.

Dersom du melder deg som testpilot

Ved å melde deg som testpilot samtykker du til følgende:

* Du bekrefter at du er over 18 år. Dersom du ikke er over 18 år, kan du ikke bli testpilot for Aller Media.

* Du lover å gi oss tilbakemelding på produktet du tester i form av en testrapport som vi sender ut i løpet av testperioden. Du gir oss rett til å publisere det du sender oss av bilder, video og tekst på Aller Medias nettsteder. Oppdragsgiveren kan også bruke dine bidrag i markedsføringsøyemed uten at du blir kompensert for det. Dersom du ikke gir tilbakemelding på produktet i etterkant av testen, kan du bli fakturert tilsvarende veiledende pris på produktet.

* Du lover å være ærlig i dine tilbakemeldinger om produktet; både positive og negative.

* Du har ingen forbindelse med produsenten av testproduktet eller deres konkurrenter, hverken i arbeidsforhold, familie eller nær omgangskrets. Du kan heller ikke motta andre goder fra oppdragsgiveren eller dens konkurrenter. Dersom du blir tilbudt noe slikt, forplikter du deg til å varsle Aller Media.

* Det du sender oss av tekst, bilder, lyd og video er ikke beskyttet av andres opphavsrett, og du har sikret deg nødvendige samtykker dersom du for eksempel sender oss et bilde der det er med andre personer enn deg selv.

* Aller Media kan når som helst redigere eller bearbeide bidrag du sender oss, for eksempel ved å forenkle språket i en tekst, redigere et videoklipp eller bruke et bilde i en større collage. Aller Media er på ingen måte pliktig til å publisere innhold du sender oss.

* Dersom du velger å dele noe offentlig i sosiale medier med vårt emneord, #dbtestpilot, samtykker du også til at vi kan publisere innholdet på våre sider, for eksempel via en Instagram-feed med bilder merket med det aktuelle emneordet eller f.eks. sitater/bilder i en artikkel.

* Avhengig av testprodukt vil du noen ganger få beholde produktet etter endt testperiode. Du kan ikke selge eller gi bort produktet før 60 dager etter at du har sendt inn din testrapport. Dette fordi vi i enkelte tilfeller kan ha behov for å stille deg oppfølgingsspørsmål i etterkant.

* Dersom du får et testprodukt på lån, forplikter du deg å returnere produktet i god stand når testen er avsluttet. Dersom du ikke gjør dette, kan du bli fakturert veiledende pris på produktet. For enkelte testprodukter vil du få muligheten til å kjøpe produktet i etterkant av testen til en fordelaktig pris i stedet for å returnere det.

* Du vil ikke holde Aller Media eller oppdragsgiver ansvarlig for egen helse ved å bruke testproduktet. Dersom du er usikker på om du kan bruke et testprodukt, må du avklare dette med lege/helsepersonell i forkant.

* Dersom du samtykker til å motta e-postvarsler når du melder deg som testpilot, blir du meldt på e-postlisten beskrevet over.

Bruk av nettsidene

Når du bruker nettsidene til Testpilot, benytter vi oss av følgende tredjepartsløsninger:

* Typeform – brukes for å lage skjemaer og håndtere data fra disse skjemaene

* Google Analytics – brukes for å logge brukeraktivitet på sidene slik at vi har oversikt over hvor mange som ser hvilken side, hva som klikkes videre på etc. Google Analytics lagrer også din maskins IP-adresse, operativsystem, skjermoppløsning etc. og skriver lagrer informasjonskapsler (cookies) i nettleseren din.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.