Annonsørinnhold

Champions League er i gang igjen - Slik ser du Haaland og Manchester City

I kveld starter sesongens Champions League med blant annet Haaland og Manchester City på bortebane mot spanske Sevilla. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen gratis.

Etter 86 mål på 89 kamper for Borussia Dortmund gikk Erling Braut Haaland videre til Manchester City i sommer, og han har fått en eventyrlig start hos de regjerende seriemesterne.
Etter 86 mål på 89 kamper for Borussia Dortmund gikk Erling Braut Haaland videre til Manchester City i sommer, og han har fått en eventyrlig start hos de regjerende seriemesterne. Vis mer

Erling Braut Haaland har allerede fått en eventyrlig start hos Manchester City med ti fulltreffere på de første seks kampene i Premier League. 22-åringen ble toppscorer i Champions League i 2020/21-sesongen, og han har allerede 23 mål på 19 kamper i Europas gjeveste turnering.

I kveld braker altså turneringen i gang igjen, hvor blant annet Haaland og Manchester City tar turen til spanske Sevilla. Andre godbiter i kveld er blant annet Borussia Dortmund - FC København, Celtic - Real Madrid og Paris Saint-Germain - Juventus, for å nevne noen.

Se kampen gratis her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se Champions League og mye annet spennende sportsinnhold gratis i 7 dager. Du velger selv mellom tre ulike grunnpakker og legger til Sport Basis. Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen.

Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se Champions League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer