Annonsørinnhold

Champions League i gang igjen - Slik ser du storkampen Napoli - Liverpool

I kveld fortsetter Champions League med blant annet storkampen mellom Napoli og Liverpool på Stadio Diego Armando Maradona. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen gratis.

Champions League i gang igjen - Slik ser du storkampen Napoli - Liverpool

Liverpool gikk helt til finalen i Champions League forrige sesong, men det endte med tap mot Real Madrid, på samme måte som i finalen i 2017/18-sesongen. De løftet imidlertid pokalen i 2019 etter 2-1-seier mot Tottenham i finalen, deres sjette trofé i Europas gjeveste turnering. Det ble sølvmedaljer i Premier League forrige sesong, mens de har kommet litt skjevt ut i årets sesonginnledning med to seire, tre uavgjorte og ett tap på de seks første seriekampene.

I kveld er de altså tilbake i Champions League, hvor de tar turen til italienske Napoli.

Se kampen gratis her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se Champions League og mye annet spennende sportsinnhold gratis i 7 dager. Du velger selv mellom tre ulike grunnpakker og legger til Sport Basis. Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen.

Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se Champions League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer