Annonsørinnhold

Champions League i kveld - Se Rangers mot Liverpool kostnadsfritt

I kveld fortsetter Champions League med blant annet Rangers mot Liverpool. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen kostnadsfritt.

Spenningen fortsetter i verdens gjeveste turnering. I kveld møtes Rangers og Liverpool på Ibrox Stadium.
Spenningen fortsetter i verdens gjeveste turnering. I kveld møtes Rangers og Liverpool på Ibrox Stadium. Vis mer

Kl. 21.00 i kveld sparkes Rangers mot Liverpool i gang. De rødkledde er på jakt etter deres første borteseier i årets Champions League-sesong.

Liverpool må trolig legge håpet om ny Premier League-tittel på hylla etter søndagens fiasko mot Arsenal. Likevel bør Liverpool klare å sikre seg seier i kveld, for nå møter de motstand av et helt annet kaliber enn i Premier League.

Se kampen kostnadsfritt her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se Champions League og mye annet spennende sportsinnhold kostnadsfritt i 7 dager. Du velger selv mellom to ulike grunnpakker og legger til Sport Basis, og vips så er du klar for kampen i kveld!

Ønsker du derimot et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball, inklusive Premier League så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesliga, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annet. Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Erlin Braut Haaland fortsetter å imponere fotballfans verden rundt.
Erlin Braut Haaland fortsetter å imponere fotballfans verden rundt. Vis mer

Se de mest populære seriene og filmene
Strim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

House of The Dragon er en av seriene du kan se gjennom Strim.
House of The Dragon er en av seriene du kan se gjennom Strim. Vis mer

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • SkyShowtime
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Se kampen og få 7 dagers kostnadsfri periode her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer