Annonsørinnhold

Champions League ruller videre - Slik ser du Haaland og Manchester City

I kveld fortsetter sesongens Champions League med blant annet Haaland og Manchester City på hjemmebane mot Haalands gamleklubb Borussia Dortmund. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen gratis.

Se kampen mellom Manchester City og Borussia Dortmund gratis hos Strim.
Se kampen mellom Manchester City og Borussia Dortmund gratis hos Strim. Vis mer

Manchester City knuste Sevilla 4-0 på bortebane i åpningskampen i Champions League i forrige uke etter to nye scoringer fra Erling Braut Haaland, og nordmannen har fått en eventyrlig start hos de regjerende seriemesterne i England med 12 fulltreffere på de første sju kampene for klubben. Han scoret 86 mål på 89 kamper for Borussia Dortmund før sommerens overgang til Manchester City, og i kveld har han planer om å score mål mot gamleklubben.

Se kampen gratis her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se Champions League og mye annet spennende sportsinnhold gratis i 7 dager. Du velger selv mellom tre ulike grunnpakker og legger til Sport Basis. Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen.

Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.

Se de mest populære seriene og filmeneStrim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se Champions League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer