Annonsørinnhold

Champions League ruller videre - Slik ser du storkampen Liverpool - Ajax

I kveld fortsetter sesongens Champions League med blant annet storoppgjøret mellom Liverpool og Ajax på Anfield. Vi viser deg hvordan du kan se den spennende kampen gratis.

Se kampen mellom Liverpool og Ajax gratis hos Strim.
Se kampen mellom Liverpool og Ajax gratis hos Strim. Vis mer

Liverpool kom skjevt ut med 1-4-tap borte mot Napoli i forrige uke, og de bør definitivt komme tilbake på vinnersporet i hjemmekampen mot Ajax i kveld om de skal revansjere seg fra forrige sesong. Den gang gikk helt til finalen, men det endte med tap mot Real Madrid, på samme måte som i finalen i 2017/18-sesongen. De løftet imidlertid pokalen i 2019 etter 2-1-seier mot Tottenham i finalen, deres sjette trofé i Europas gjeveste turnering.

Se kampen gratis her

All sport samlet på ett sted
Hos Strim kan du se Champions League og mye annet spennende sportsinnhold gratis i 7 dager. Du velger selv mellom tre ulike grunnpakker og legger til Sport Basis. Ønsker du et abonnement som inneholder absolutt alt av fotball utover høsten så kan du velge Strim Mye + Sport Premium. Her får du tilgang til Champions League, Premier League, La Liga, Bundesligaen, Formel 1 og 2, NFL, MLB og mye annen.

Det er ingen bindingstid, noe som betyr du kan si opp eller endre abonnementet slik det passer deg.

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.
Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester. Vis mer

Hos Strim kan du se de nyeste seriene og filmene fra en rekke populære strømmetjenester.

Se de mest populære seriene og filmeneStrim har også samlet flere av de mest populære strømmetjenestene og TV-kanalene på ett sted. Det gjør det enklere for deg å finne hva du vil se på, uansett om det er sport, serier eller film som frister.

Nye HBO Max er en av fem strømmetjenester som er inkludert i abonnementet. Der finner du superpopulære serier som «Game of Thrones», «Westworld» og «Succession», men det er også innhold fra blant annet Cartoon Network og Warner Bros.

Dette får du hos Strim:

  • HBO Max
  • Viaplay
  • Paramount+
  • TV 2 Play
  • Nordisk Film+
  • TV 2 Sport 1 og 2
  • 4 sportskanaler fra Viaplay
  • 33 andre TV-kanaler.

Les mer om tilbudet og se Champions League her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer