Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Lek deg med en Toyota Yaris Hybrid!
Lek deg med en Toyota Yaris Hybrid! Vis mer

Dagbladet Testpilot: Vil du låne en splitter ny Toyota Yaris Hybrid i 2 uker?

Vi søker 5 kvinner som elsker bil

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stilig design, lettkjørt, stillegående og pålitelig. Det er egentlig alt du trenger å vite om nye Toyota Yaris Hybrid - men du får så mye mer enn det! Masse utstyr, god plass, komfort og ikke minst sikkerhet. Nå søker Dagbladet Testpilot 5 kvinner som elsker å kjøre bil, og som har lyst til å teste nye Yaris Hybrid i 2 uker.

En trygg bil for deg og dine

I den nye Yaris Hybrid er Toyota Safety Sense en del av standardutstyret. Du får en bil med teknologier som øker sikkerheten og hjelper deg å kjøre trygt, også når vei- og trafikkforholdene er utfordrende.

«I nye Yaris er sikkerhetsteknologier som tidligere bare fantes i store luksusbiler blitt standardutstyr»

Design for den kresne

Den nye Yaris har noe smittsomt forfriskende over seg. Den kommer i attraktive lakkfarger, har moderne linjer og gir deg en god opplevelse hver gang du setter deg bak rattet. I tillegg er utstyrsnivået svært høyt med blant annet automatgir som standardutstyr. Velg og vrak blant en rekke attraktive farger når du bestiller din Yaris Hybrid.

Velg og vrak blant en rekke attraktive farger når du bestiller din Yaris Hybrid.
Velg og vrak blant en rekke attraktive farger når du bestiller din Yaris Hybrid. Vis mer

Dobbel kraft. Dobbel glede

Yaris Hybrid drives av to energikilder: en vanlig bensinmotor og en elektrisk motor, der vi får det maksimale ut av begges fordeler. Yaris Hybrid velger automatisk hvor energien skal hentes, hver for seg, eller et samarbeid uavhengig av hastighet og kjøresituasjon. Du slipper ekstern lading da batteriet i bilen lades automatisk ved bremsing og under kjøring. Ved bykjøring er hele 50% av kjøretiden elektrisk.

Meld deg på Dagbladets Testpilot nå - vi velger ut 5 kvinner som får leke seg med en Toyota Yaris Hybrid i 2 uker.

.

Alle som trekkes ut får i tillegg en eksklusiv lommebok og neglelakker som matcher 6 av Yaris sine lakkfarger.
Alle som trekkes ut får i tillegg en eksklusiv lommebok og neglelakker som matcher 6 av Yaris sine lakkfarger. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.