ANNONSØRINNHOLD

DAMPVASKER: Vi søker ti testpiloter for å teste en Shark Klik n Flip Smarttronic-dampvasker.
DAMPVASKER: Vi søker ti testpiloter for å teste en Shark Klik n Flip Smarttronic-dampvasker.Vis mer

Dagbladet Testpilot: Vil du teste en dampvasker i 14 dager?

Vi søker ti personer som ønsker å teste en Shark Klik n Flip Smarttronic-dampvasker. Du får beholde dampvaskeren etter testen!

I samarbeid med Elkjøp søker vi ti personer som ønsker å teste en Shark Klik n Flip Smarttronic-dampvasker i to uker.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på under, teste dampvaskeren og gi din mening om den. Du får selvsagt beholde dampvaskeren etter testen!

Psst! Du får 10 % rabatt på alle Shark-dampvaskere hos Elkjøp ved å benytte rabattkoden SHARKALLER.

Shark Klik n Flip Smarttronic-dampvaskeren har følgende:

Dampkontroll: Dampvaskeren tilbyr tre dampinstillinger for lett støvfjerning, hverdagsrengjøring, eller vasking av skikkelig skitne gulv.

Dampblåser: Bli kvitt selv den verste skitten med den kraftige dampblåsefunksjonen som blåser konsentrert varm damp rett mot skitten.

Vendbare mikrofiberkluter: Du kan doble rengjøringsarealet med de vendbare mikrofiberklutene, og gjøre gulvet gullende rent på få minutter. Når klutene blir skitne kan de enkelt snus og brukes på andre siden, slik at du ikke trenger å avbryte midt i gulvvasken. Klutene kan vaskes i vaskemaskin.

Hva er en dampvasker?

Dersom du aldri har hørt om en dampvasker før, er det en maskin som gjør rent ved hjelp av glovarm damp. Den glovarme dampen dreper 99,9 % av husholdningsbakterier, helt uten bruk av såpe og kjemikalier. Det betyr at dampvaskeren er et godt miljøvalg, og godt egnet for personer med allergi eller astma, og familier med små barn.

Dampvaskeren er enkel å bruke og fungerer ypperlig på alle slags gulvflater, som tre, laminat, fliser og skifer.

Meld deg som testpilot her!

Dagbladet Testpilot: Vil du teste en dampvasker i 14 dager?

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.