Annonsørinnhold

V75 Gulljackpot på lørdag:

Damenes dag og Gulljackpot på én og samme dag

Damene, både firbente og tobente, står i sentrum under lørdagens V75-omgang. Og det er en enkel sak å bli med og kjempe om potten!

KNIVER OM TITTELEN: Helene Kolle og Amanda Robertsen er landets to beste ryttere per i dag, og begge er NM-favoritter i monté. Foto: www.hesteguiden
KNIVER OM TITTELEN: Helene Kolle og Amanda Robertsen er landets to beste ryttere per i dag, og begge er NM-favoritter i monté. Foto: www.hesteguiden Vis mer

På lørdag har du sjansen til å spille om Gulljackpot under helgens V75 på Momarken. Sjuerpotten dobles ved spillestopp, og denne lørdagen dobles også Jokerpotten - noe som innebærer hele 20 millioner ekstra til en alenevinner. Du kan dermed vinne svimlende 26 millioner!*

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Damenes dag på Momarken

Det er altså damene som står i fokus under lørdagens V75-omgang. Både firbente og de som går på to, skal ut i ilden. For hestene er det storløpsdag på Momarken, med Norsk Oaks og Oaks-revansjen som hovedoppslag.

FAVORITT: Miracle Tile er helgens storfavoritt til å vinne blant hoppene. Foto: Lars Jakobsson, TR Bild
FAVORITT: Miracle Tile er helgens storfavoritt til å vinne blant hoppene. Foto: Lars Jakobsson, TR Bild Vis mer

Dette er årgangsløp for de beste tre- og fireårige norskoppdrettede hoppene. I tillegg møtes landets aller beste hester til dyst i hoppeeliten. Her er den nybakte europamesteren Miracle Tile stor favoritt til å vinne.

For de tobente er det NM i monté som er hovedoppslaget. Her skal landets elleve beste travryttere kjempe om norgesmester-tittelen. Mesterskapet er åpent for begge kjønn, men det er bare damer som stiller til start i år.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

HVEM VINNER?: Kan Amanda eller Helene gå av med helgens seier i monté? Foto: www.hesteguiden
HVEM VINNER?: Kan Amanda eller Helene gå av med helgens seier i monté? Foto: www.hesteguiden Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller rytteren/kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Rikstoto velger ut favoritter og outsidere - og serverer dem som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens Jokerpotten faktisk dobles, innebærer det hele 20 millioner ekstra til en alenevinner. Du kan med andre ord stikke av med hele 26 millioner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

REGJERENDE MESTER: Ailin Berg-Almaas er regjerende mester fra 2020. Foto: www.hesteguiden
REGJERENDE MESTER: Ailin Berg-Almaas er regjerende mester fra 2020. Foto: www.hesteguiden Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer