ANNONSØRINNHOLD

Dampvaskeren gjør effektivt rent helt uten bruk av såpe og kjemikalier. Vis mer

Dampvaskeren gjør gulvvask til en lek

Kjedelig med gulvvask? Ikke nå lenger.

Å vaske gulvet er kanskje ikke øverst på listen over morsomme ting å gjøre, men noen ganger må det bare til.

Heldigvis finnes det et raskere og enklere alternativ til bøtte, såpevann og mopp – nemlig en dampvasker.

Hva er en dampvasker?

Dersom du aldri har hørt om en dampvasker før, er det en maskin som gjør rent ved hjelp av glovarm damp. Den glovarme dampen dreper 99,9 % av husholdningsbakterier, helt uten bruk av såpe og kjemikalier. Det betyr at dampvaskeren er et godt miljøvalg, og godt egnet for personer med allergi eller astma, og familier med små barn.

Dampvaskeren er enkel å bruke og fungerer ypperlig på alle slags gulvflater, som tre, laminat, fliser og skifer.

Psst! Du får 10 % rabatt på alle Shark-dampvaskere hos Elkjøp ved å benytte rabattkoden SHARKALLER.

ENKEL I BRUK: Mikrofiberkluten er enkel å feste, og kan vaskes i maskin etter bruk.
ENKEL I BRUK: Mikrofiberkluten er enkel å feste, og kan vaskes i maskin etter bruk. Vis mer

Sjef på gulv

Skikkelig skittent gulv og tøffe flekker er ingen match for dampvaskeren. Den kraftige dampblåsefunksjonen blåser konsentrert varm damp rett mot skitten slik at den løses opp, og mikrofiberkluten tørker den effektivt opp.

Når mikrofiberkluten blir skitten, vipper du den bare rundt slik at den andre siden vender ned. Da trenger du ikke avbryte gulvvasken. Klutene vaskes i vaskemaskin på 60 grader, så du trenger ikke kjøpe nye – bra for miljøet, og bra for deg.

Øverst i saken kan du se dampvaskeren takle skikkelig gjørmete gulv!

Det finnes også en mer avansert dampvasker-modell til den som virkelig vil få has på de skitne gulvene. Denne har tre styrkenivåer på dampen, slik at du kan stille inn hvor kraftig damp du vil bruke avhengig av hva du skal vaske. Det laveste nivået brukes til mindre utsatte gulv (for eksempel parkett) mens det høyeste nivået brukes når du virkelig trenger hard skyts mot skitten.

STILL INN SELV: Det er enkelt å stille inn styrkenivået på dampen.
STILL INN SELV: Det er enkelt å stille inn styrkenivået på dampen. Vis mer

En annen fordel med dampvaskeren er at det ikke etterlates noen striper på gulvet etter vask, og det tørker også fortere enn ved tradisjonell gulvvask. Dermed sparer du tid, og kan bruke tiden din til det som betyr noe.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.