Annonsørinnhold

Black Friday

De 5 beste julegavene til de små

Dagens 5 beste tilbud på julegaver til de små.

Råtøff elektrisk BMW med MP3-spiller og revers for barn rundt 3 år.
Råtøff elektrisk BMW med MP3-spiller og revers for barn rundt 3 år. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Black Friday tilbudene fortsetter å flomme ut i butikkene. Det nærmer seg desember, og om du vil unngå julerushet kan du handler våre beste anbefalinger til de små. Alt sammen på kjempetilbud!

50% rabatt på et stort fjernstyrt helikopter

Ingen blir skuffet over å få et fjernstyrt helikopter i julegave. Kjøper du i dag ligger det på 50% rabatt.
Ingen blir skuffet over å få et fjernstyrt helikopter i julegave. Kjøper du i dag ligger det på 50% rabatt. Vis mer

Velkonstruert singelrotorhelikopter som flyr like stabilt som en dobbeltrotor takket være spesielt utformede og smart plassert stabilisatorstang. Med ekstra kraftige drev og understell samt sideplater i aluminium har helikopteret en god balanse av plast og metall for å være holdbar, men uten å påvirke prestasjonen. Flyvning gjøres i fire kanaler og det finnes to hastigheter å velge mellom. Det ene hastigheten har litt hurtigere rotorbevegelser og passer til erfarne piloter, mens det andre er litt roligere og er tilpasset nybegynnernivå.

40% rabatt på Snowracer Classic 17/18

Snowracer er gøy for alle, og nesten nostalgisk om vinteren for en del av oss. Her er den klassiske varianten på tilbud.
Snowracer er gøy for alle, og nesten nostalgisk om vinteren for en del av oss. Her er den klassiske varianten på tilbud. Vis mer

Stiga Snow Racer er en klassisk, stødig og robust snowracer som er superrask. Den har effektiv brems, sikkerhetsratt og utbyttbare ski.Morsom å kjøre for både barn og voksne. STIGA's kjelker og akebrett er utformet slik at barnet skal få størst mulig utbytte av lek i snø under sikre former. En forutsetning for dette er at kjelken/akebrettet brukes på riktig måte.

64% salg på BMW X6, elektrisk motor med mp3 spiller.

Råtøff elektrisk BMW for barn rundt 3 år.
Råtøff elektrisk BMW for barn rundt 3 år. Vis mer

En råtøff elbil fra BMW med et moderne design. Elbilen har MP3-inngang slik at barnet kan høre på favorittmusikken mens hen kjører rundt på oppdagelsesferd. Bilen er laget med lisens fra BMW. Sikkerhetsbelte, Lyd og lys og MP3-inngang! er alt inkludert. Dørene kan åpnes og den anbefalte alderen er på 3 år. Modellen i Prisjakts sak ligger for øyeblikket feil, det er BMW X6 som er bilen det gjelder, og takk gud for det. Modellen er kjempestilig! Hastigheten er 3km i timen, og bilen går også i revers!

28% på Lego Ninjago, flukten fra Kryptarium-fengselet

Lego Ninjago er en perfekt gave til alle Lego-elskere.
Lego Ninjago er en perfekt gave til alle Lego-elskere. Vis mer

Redd Zane som, til tross for at han er uskyldig, har havnet i Kryptariums fengsel. I fengselet finnes de ekte skurkene kaptein Soto og den enorme steinkrigeren. Snik deg forbi vakter og overvåkningskameraer uten å bli oppdaget. Denne actionfylte modellen inneholder en nedfellbar hovedport, 2 fengselsceller (en med dør med eksplosjonsfunksjon), en fluktvei gjennom toalettet samt et bord med katapultfunksjon, skjult skattekart og kastestjerne. Inneholder 5 minifigurer.

KOMMERSIELT INNHOLD

Vi gjør leseren oppmerksom på at denne saken er produsert av Aller Medias kommersielle avdeling, og at produktlenkene i denne saken går til butikker og kjeder som Aller Media har et samarbeid med. Aller Media får en andel av salgsinntektene.

Skal du bestille klær på nettet? Husk å sjekke våre rabattkoder før du bestiller. Akkurat nå har Zalando, Cubus, Nelly og Bubbleroom aktuelle rabattkoder. Se alle våre rabattkoder her

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer