Annonsørinnhold

De kuleste skoene akkurat nå

ENDELIG er sneakers-sesongen her for fullt

De kuleste skoene akkurat nå
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sko er noe som bør skiftes ut jevnlig og gjerne etter en sesong hvis du bruker de ofte. Dette er lurt å gjøre for å ta vare på både foten, knærne og skjelettet generelt.

Siden sneakers er den kuleste skoen i motebildet finner man nå et stort utvalg i de fleste butikker. Vi har likevel funnet fram til de aller kuleste og mest komfortable.

Sporty og eleganse i en og samme sko

De kuleste skoene akkurat nå

Først ut finner vi denne klassiske og sporty skoen. Denne skoen er perfekt for både olabuksa og sommerkjolen. Skoen er nøytral, men likevel full av detaljer. Skoen er fra Adidas og er av god kvalitet. De tre ikoniske stripene på siden er smakfullt og elegant utformet. Skoen har luft i hælen som gjør den lett og behagelig å gå med

Kjøp skoen fra Adidas her

Elegant sko – perfekt for jobb

De kuleste skoene akkurat nå

Er du på jakt etter et par sko som du kan bruke både på jobb og i andre finere anledninger, men som er komfortable å gå med? Da bør du sjekke ut disse! Skoen er elegant med semsket skinn i lys grå og en bred hvit såle. Som lukkemekanisme har skoen en strikk som gjør den smakfull og lekker samtidig som den passer alle føtter uansett størrelse.

Kjøp skoen her! Skynd deg før det er utsolgt

Farger, kulhet og eleganse samlet i en sko

De kuleste skoene akkurat nå

Endelig er de her! Skoen som fyller hverdagen med farger og kulhet. Hvite sneakers med et hint av sterke farger er i vinden og denne skoen har alt; en hvit grunnfarge, oransje og blå detaljer og de er komfortable for foten. Gjør som influencerne og sikre deg et par av sesongens kuleste sko fra New Balance

Sesongens kuleste sko for under 1000,- gjør et kupp

En sporty og smakfull sko med flat såle

De kuleste skoene akkurat nå

Er du ikke fan av trenden med chunky sneakers? Da er disse skoene et kupp for deg! Skoene har en smal og smakfull såle i hvit som går ton i ton med stoffet. Sålen er flat, og dette skaper en deilig sporty look uten å bli for mye. Skoen lukkes med snøring. Er du usikker på størrelsen er det ingen problem å kontakte kundeservice som hjelper deg med en gang.

Få hjelp med valg av størrelse og klikk hjem skoen her

Svarte og kule vans fra Vaje Nova!

De kuleste skoene akkurat nå

Er du på jakt etter et par svarte sneakers så sjekk ut disse! Disse herlighetene av noen sko fra Vaje Nova Canvas gir deg alt du trenger, sporty, kul, smakfull og praktiske. Skoen er som en drøm å gå med. Det er ikke til å legge under en stol at disse skoene har en fin pris også, kun

790,-

Klikk hjem dine neste fine svarte sneakers her!

Deilige og nydelige sko i pastellfager

De kuleste skoene akkurat nå

Synes du farger på sko er stilig, men kanskje ikke så sterke og knæsje farger? Da er disse skoene med pastellfarger noe for deg! Du finner samme type sko med kun en farge også, men vi digger disse med flere farger! Det oser vår og sol av disse og de er perfekte for bare ankler og nykostet asfalt.

Finn din favorittfarge og klikk hjem disse deilige godsakene av noen sko her

Superga – skoen som aldri går av moten

De kuleste skoene akkurat nå

Superga har vært i motebildet noen år allerede og er kommet for å bli, og det med god grunn. Skoen er både kul og stilren og kommer i mange farger og varianter. Vår favoritt er enten den klassiske hvite eller den i nydelige pastellgrønn farge. Denne modellen har en lavere såle og får dermed et nettere utrykk. Skoen passer perfekt til denne kjolen og med disse solbrillene!

Klikk hjem de stilfulle Superga-skoene her

En must-have til skoskapet

De kuleste skoene akkurat nå

Vi får ikke nok av chunky sneakers, og denne finingen fra Cruz er intet unntak! Med en stødig og kraftig såle får du både god komfort, et godt veigrep og lekkert design - alt i ett. Sneakeren kan brukes til alt, og nettopp derfor er denne et sikkerstikk å klikke hjem!

Gjør et godt kupp og klikk hjem disse nå!

En pen og stilren sko

De kuleste skoene akkurat nå

Denne skoen er perfekt. Med en høy hvit såle og imitert skinn balanserer skoen sporty og eleganse perfekt. Skoen passer like bra til en sommerkjole i et hageselskap, til en olabukse en vårdag som til et jobbarrangement. Skoen finnes både i hvit og sort og du kan velge hvilken sko som passer din garderobe best, eller klikke hjem begge to

Finn din favoritt farge og kjøp skoen her!

En klassisk sneakers i sort!

De kuleste skoene akkurat nå

Nydelig sneaker med Neopreneoverdel i triangeldesign! Skoen har såle i phylon, noe som gjør den lett og god på foten. Pustende mesh i overdelen, god demping og en polstret hæl gjør skoen til den perfekte hverdagsskoen enten det er til jeans, skjørt eller en tøff kjole! Dette er en litt penere sneaker med det lille ekstra som kommer til å bli den nye favoritten din. Skoen kommer i flere farger så den vil kle enhver garderobe uansett stil!

Sjekk ut alle fargene og kjøp den deilige skoen her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer