Annonsørinnhold

De vakreste festkjolene

Nå er det deilig å pynte seg litt ekstra...

De vakreste festkjolene

Når ting stenger rundt oss er det ekstra viktig å føle seg vakker og fine fra ytterst til innerst. Ta en titt på noen av de lekreste ferstkjolene under, og klikk deg hjem en kjole som du kan stråle i – uansett om du skal på digital venninnekveld eller bare vil skinne litt ekstra på hjemmekontoret.

Her finner du alle festkjoler:

De vakreste festkjolene

Glitrende kjole med åpen rygg

En nydelig kjole med gullpaljetter og åpen rygg. Kjolen lukkes med to skjulte knapper på baksiden av nakken, og har lange ermer i trendy ballongdesign. Dette er den perfekte kjolen for deg som vil pynte deg litt ekstra.

Glitrende minikjole med åpen rygg

De vakreste festkjolene

Leopardmønstret bodycon-kjole

Denne lekre leopardmønstrede kjolen passer perfekt til alle anledninger. Med bodycon-passform og ballongermer er denne kjolen både glamorøs og trendy. Kjolen har elastisk søm på fremsiden og et drapert skjørt, som gir en figurnær og lekker passform.

Gjennomsiktig minikjole med rynker

De vakreste festkjolene

Nydelig vinterkjole

Denne vakre kjolen er en vinterdrøm, med nydelig isblå farge og silkeaktig materiale. Kjolen er fôret slik at den har et lekkert fall og flagrende passform, og har åpen rygg som lukkes med løpesnor. Trenger du mer for å føle deg som en isprinsesse?

Kjole fra Hanna Schönberg

De vakreste festkjolene

Glitrende gullkjole

Glitre om kapp med denne rålekre paljettkjolen i gull. Kjolen er knelang med lange ermer og behagelig passform, og kan enkelt styles med tøffe støvletter, et matchende belte eller statementsmykker.

Høyhalset paljettkjole

De vakreste festkjolene

Fløyelsmykt i grønt

Denne smaragdgrønne kjolen i fløyel med behagelig passform passer perfekt til julaften med familien. Style den med gullsmykker og glitrende øyenskygge for et mer glamorøst uttrykk, eller hold det enkelt og lekkert.

Fløyelskjole med omslag

De vakreste festkjolene

Den lille sorte

Vet du ikke helt hva du skal ha på deg? Alle kvinner bør ha “den lille sorte” i skapet til slike anledninger. Denne sorte kjolen med spagettistropper er enkel og stilfull, og kan enkelt styles opp eller ned. Bli festfin på et blunk med et par høye pumps og glitrende smykker.

Kjole med spagettistropper og splitt

De vakreste festkjolene

Glitrende gudinnekjole

Overrask kjæresten til fredagstacoen med den perfekte kjolen. Føl deg som en gudinne, samtidig som du er komfortabel – du trenger ikke engang sko for at denne kjolen skal se lekker ut. Bli ditt mest glitrende jeg med denne kjolen med åpen rygg, ballongermer og gullpaljetter.

Maxikjole med paljetter

De vakreste festkjolene

Lekker satengkjole

En delikat og lekker satengkjole som passer perfekt som årets vinterkjole. Kjolen har et flatterende snitt med bånd i livet, og lukkes med glidelås i siden. Det satengliknende materialet føles mykt og delikat mot huden.

Bestill kjolen i beige, sort eller rosa:

Satengkjole med høy hals

De vakreste festkjolene

Fasongsydd festkjole

Denne kjolen fremhever formene dine på en nydelig måte, med tettsittende passform og søm i sidene. Med delvis gjennomsiktig design og lange ermer, er dette en vinterdrøm av en kjole som du kan føle deg både sexy og komfortabel i.

Velg mellom fargene hvit, blå, beige og sort:

Kjole fra Hanna Schönberg

De vakreste festkjolene

Midnattsblå satengkjole

Denne lekre satengkjolen i midnattsblå passer like godt på det digitale vinkvelden, som en kveld ute når det måtte bli lov igjen. Kjolen har høy, rundt hals, lange, vide ermer og behagelig passform. Det satengaktige stoffet føles silkemykt mot huden.

Høyhalset kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer