ANNONSØRINNHOLD

ALT TIL KONTORET: Som bedriftskunde hos Clas Ohlson får du masse gode tilbud på dingser til kontoret.
ALT TIL KONTORET: Som bedriftskunde hos Clas Ohlson får du masse gode tilbud på dingser til kontoret.Vis mer

Den enkleste løsningen for bedriftskunder

Som Clas Office-kunde får du flere fordeler, som 30 dagers kreditt på fakturakjøp og eksklusive tilbud.

Veldig mange av oss handler allerede det vi trenger av dingser og andre duppeditter til hus og hjem hos Clas Ohlson.

Men visste du at også bedriftskunder nytter godt av å gjøre innkjøp til kontoret hos Clas Ohlson?

Å være medlem av Clas Office innebærer mange fordeler som gjør innkjøp enklere for både små og store bedrifter.

Hva er Clas Office?

Clas Office er Clas Ohlsons satsing mot bedrifter. Ved å bli bedriftskunde får man alt man trenger til kontoret under samme tak, til riktig pris og med gode vilkår. I tillegg får man gode tilbud på utvalgte varer.

Clas Office passer for alle typer bedrifter, både store og små. Det er kjapt og enkelt å registrere seg, og koster ingenting. Det er heller ingen ekstra avgift for å betale med faktura.

Satsingen på Clas Office begynte i Norge i 2013, og har blitt en stor suksess.

– Våre bedriftskunder er veldig viktige for oss og derfor får de alltid gode tilbud, sier Mads Christian Gribbestad, B2B Manager i Clas Ohlson.

Mange tusen bedrifter i Norge har allerede slått til på tilbudet om det kostnadsfrie medlemsskapet og sparer dermed både tid og penger.

– I dag har man sjelden tid til å løpe rundt i flere ulike butikker for å få tak i det man behøver til kontoret. Vi har det bedriftskundene trenger, og det til bra priser.

Alt du trenger under ett og samme tak

ENKLERE BLIR DET IKKE: Registrering hos Clas Office er rask og enkelt, og koster ingenting.
ENKLERE BLIR DET IKKE: Registrering hos Clas Office er rask og enkelt, og koster ingenting. Vis mer

Som bedriftskunde får man alt man trenger under ett og samme tak. Kontormateriell og elektronikk er vanlige innkjøp for bedrifter, men mange kjøper også for eksempel lamper, vaskemidler og annet smått man måtte behøve.

Hvis flere personer gjør innkjøp til samme bedrift, kan alle ha sitt eget kundekort som er koblet opp mot samme kundenummer. Det går også an å få kortet digitalt for den som ikke ønsker flere plastkort i lommeboka.

Gode sesongtilbud

Bedriftskunder får gode tilbud på utvalgte varer, som whiteboardtavler, arkivbokser og kaffemaskiner. Disse tilbudene varierer også med sesong: Rundt juletider får man gode tilbud på alt man trenger for julestemning på kontoret, som for eksempel adventstaker, juleservietter og julegaver til de ansatte.

ALT PÅ ETT STED: Clas Ohlson har alt du trenger til kontoret.
ALT PÅ ETT STED: Clas Ohlson har alt du trenger til kontoret. Vis mer

Å handle hos Clas Ohlson er både billig og enkelt. Innkjøp kan gjøres i en av Clas Ohlsons mange butikker, over telefon, eller hele døgnet på nett. Og kjøper du mye, sparer du mer med kvantumsrabatter. Det lønner seg!

Velkommen til Clas Office!

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.