Annonsørinnhold

Iselin topper salgslistene:

Den lille sorte alle bør ha

Har du vurdert å kjøpe sexleketøy enten til deg selv eller partner? Da bør du gå for et sexleketøy som garanterer orgasme, mener sexolog Iselin Guttormsen.

Den lille sorte alle bør ha

I løpet av 2021 skaffet tusenvis av kvinner seg den fantastiske klitorisstimulatoren We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen med orgasmegaranti.

Sexleketøyet ble faktisk det mest solgte sexleketøyet hos Kondomeriet i året som gikk. Og dét er ikke uten grunn, skal vi tro kvinnene som har prøvd dette leketøyet.

Flere beskriver intense orgasmer, både alene og sammen med partner. For ikke å snakke om raskere orgasmer.

Les mer om Melt her

Den lille sorte alle bør ha

– Enklere å få orgasme flere ganger på rad

Så, hva er det som gjør sexleketøyet så populært? Det spørsmålet har vi stilt kvinnen bak suksess-leketøyet, Iselin Guttormsen. Sexologen mener det er tre viktige årsaker til at klitorisstimulatoren har blitt så populær.

– For det første bruker sexleketøyet de samme orgasmefremkallende trykkbølgene som Womanizer til å stimulere alle 8000 nerveender i klitoris, uten direkte berøring.

Her får man altså maksimal nytelse, uten at man overstimulerer klitoris, sier hun og legger til med et lurt smil:

– Når trykkbølgene aktiveres, er veien kort til orgasme. Teknologien gjør det også enklere å få orgasme flere ganger på rad…

Den lille sorte alle bør ha

– God alene, fantastisk med partner!

Den andre årsaken til suksessen tror Guttormsen handler om at We-Vibe Melt er god alene, men fantastisk sammen med partner.

– Klitorisstimulatoren er laget med et design som gjør at den ligger perfekt over venusberget. Den slanke og buede fasongen gjør at den passer perfekt mellom to kropper og enkelt kan smyges ned til klitoris i hvilken som helst sexstilling, uten at sexleketøyet er i veien!

Den tredje grunnen til at We-Vibe Melt er blitt så populær, tror sexologen handler om at sexleketøyet er helt vanntett.

– Dusjen er ett av stedene hvor man er mest med seg selv, helt naken. Man tar mer på seg selv, når man såper seg inn i det varme vannet, og man er mer i kontakt med kroppen sin. I dusjen har man rett og slett tid og mulighet til å ha en sensuell opplevelse med seg selv, sier hun og legger til:

– Og har du ikke prøvd å ta med sexleketøyet inn i dusjen ennå, har du noe godt i vente!

Den lille sorte alle bør ha

Kjøp Melt her - 25% rabatt nå

Garantert orgasme

We-Vibe Melt lever 100 prosent opp til sine forventninger, ifølge kvinnene som har prøvd den – og Guttormsen selv:

– Det var en helt ny opplevelse for meg da jeg prøvde We-Vibe Melt for første gang. Det var derfor jeg ønsket å lansere min egen variant av det som raskt ble min aller største favoritt i nattbordskuffen.

Men ifølge sexologen er det viktig å vite at vi alle er forskjellige.

– Det som funker for noen, fungerer ikke nødvendigvis like bra for andre. Derfor tilbyr Kondomeriet orgasmegaranti, slik at det skal gjøre det enklere å finne det sexleketøyet som passer for deg.

Sikre deg We-Vibe Melt by Iselin Guttormen til -25% rabatt her!

*25%-tilbudet gjelder 3.-6. juli 2022, eller så langt lageret rekker. Ordinær vare.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer