Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

FORFØRENDE: Det er få ting ved Letty og Javier som ikke er forførende, mørkt og sexy!
FORFØRENDE: Det er få ting ved Letty og Javier som ikke er forførende, mørkt og sexy! Vis mer

Den mørke krimserien Good Behavior lanseres 9.februar

...og er serien du må få med deg i år!

Det er få ting som er bedre enn å komme hjem til en god serie! En som får oss til å trykke «se neste episode» det sekunder rulleteksten begynner, en som frustrerer oss mer enn noe annet når vi må vente en hel uke til neste gang.

Vi har alle vært der! Og har du gått tom for serie-ideer eller har du bare sett ferdig alle du hadde på listen, har vi en nykommer du vil sette opp på din «must see»-liste: Good Behavior!

Den røffe og supersexy – ja, sexy! - krimserien, som lanseres på norske TNT 9.februar 21:55, vil definitivt forføre deg inn i sofakroken. Og det ikke bare på grunn av sin pirrende handling, men også takket være den prisvinnende skuespillerinnen Michelle Dockery og den mystiske Javier, bedre kjent som Juan Diego Botto – som med sin sjarm får de fleste kvinner til å smelte. Og Good Behavior er ikke et unntak.

Se traileren nederst i saken!

Den mørke krimserien Good Behavior lanseres 9.februar

Dockery, som de fleste av oss kjenner som selveste Lady Mary i Downton Abbey, spiller i den nye krimmen Letty Raines, en tyv og bedrager som alltid ender opp i feil spor i livet. Hun har nettopp sluppet ut av fengsel og ønsker for en gangsskyld å få orden på livet sitt. Ved å møte opp til obligatoriske kontroller med tilsynsfører Christan – som selv sliter med sine egne demoner, og derfor behandler Letty på en måte som truer hans egen jobb – prøver hun å gjenforenes med sin 10 år gamle sønn som oppdras av hennes egen mor, Estelle.

Ute på prøveløslatelse takket være hennes gode oppførsel, blir Letty’s ønske om å bli en ny versjon av seg selv snudd på hodet i det hun på veien tilfeldig støter borti den mystiske leiemorderen Javier, og overhører at han får i oppdrag om å drepe en kvinne. Letty’s gode indre og hennes kriminelle instinkter gjør hennes liv til et enda større kaos når hun bestemmer seg for å forhindre drapet ved å forføre leiemorderen.

- Jeg elsker råheten ved henne

Men i tillegg til å være en mørk krim, er det også en del uforventede humoristiske momenter. Ifølge Dockery skal serien nemlig være morsommere enn man kunne forvente, gitt premisset.

- Til tross for alle sine mørke svinger og vendinger, er det mye morsomme scener serien også," har Dockery uttalt til Indie Wire tidligere.

GOOD BEHAVIOR: Letty i en av sine mange parykker.
GOOD BEHAVIOR: Letty i en av sine mange parykker. Vis mer

I tillegg til snakke om serien og overraskelsene i den har Dockery også åpnet seg om sin nye rolle, som skiller seg drastisk fra hva hun tidligere har gjort. For Letty er både røff, sexy og utrolig følsom på en og samme tid; den totale motsetningen til Lady Mary, som hun har blitt Emmy-nominert til hele tre ganger.

- Jeg elsker råheten ved henne. Emosjonelt er hun veldig, veldig ærlig. Hun er har ingen grenser for sin oppførsel. Jeg elsker at hun ikke har noen form for filter. Det er bare en fryd å spille Letty.

- Hva var det som virkelig fikk deg interessert I rollen?

- Manuset. Det gjør deg avhengig. Jeg ønsket å spille denne kvinnen, hun er en interessant karakter, ligner ingen andre jeg hadde sett før eller lest før, skal hun ha svart Indie Wire.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling