Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

FULL KONTROLL: Med alt av strømmetjenester på ett sted blir det enklere for deg å se det du vil, når du vil.
FULL KONTROLL: Med alt av strømmetjenester på ett sted blir det enklere for deg å se det du vil, når du vil. Vis mer

Den smarte tv-en som gjør strømmingen enklere

Alt på ett sted.

Dagens strømmetjenester har allerede fått en kjær plass i nordmenns hjerter. Å leie film og se tv-serier i strekk har blitt en favorittaktivitet i flere norske hjem. Mange abonnerer dessuten allerede på flere forskjellige strømmetjenester.

Nyere tv-er gjør strømmelivet enklere. Samsungs QLED tv-modeller har en forbedret smart-tv-funksjon. Konseptet heter Q Smart og innebærer at dine digitalbokser, spillkonsoller og strømmetjenester kobles til én og samme hub – hvilket betyr at du enkelt kan veksle mellom direktesendt tv og strømmeinnhold i én og samme meny.

En eneste fjernkontroll – til alle tjenester

Installasjonen er enkel takket være Samsung Auto Detection som kan identifisere de aller fleste eksterne enheter. Denne gir også nye navn på inngangene slik at man enkelt finner dem i menyen.

De fleste har nå vent seg til å måtte ha flere forskjellige fjernkontroller, men med Q Smart er ikke lenger dette nødvendig. Når Auto Detection har identifisert din enhet, kan du nemlig styre den med én eneste fjernkontroll: Samsung One Remote. Med appen Smart View er det til og med mulig å bytte innhold med mobilen.

Les mer om Q Smart her!

BARE ÉN FJERNKONTROLL: Styr alt av strømmetjenester, direkte-tv og andre konsoller med én eneste fjernkontroll.
BARE ÉN FJERNKONTROLL: Styr alt av strømmetjenester, direkte-tv og andre konsoller med én eneste fjernkontroll. Vis mer

Her er smart-tv-ens skjulte funksjoner

Utviklingen av smart-tv har gått i et rasende tempo og i dag er en tv nesten like kraftig som en datamaskin. Men det kan være vanskelig å holde styr på alle de nye begrepene. Samsung QLED TV er en av de mest omtalte tv-apparatene akkurat nå.

Her er tre ting du bør vite om Samsungs smart-tv.

Smart Hub: I Samsungs smart-tv er de smarte funksjonene helt integrerte i tv-en og alle funksjoner og eksterne kilder samles i én og samme meny. Denne heter Smart Hub og innebærer at du sømløst kan bytte mellom strømmeinnhold, direkte-tv og andre konsoller.

Auto Detection: Samsung smart-tv identifiserer de fleste enheter når du kobler dem til. Den navngir også enhetene, som betyr at du slipper huske hvilken HDMI-inngang enheten er koblet til.

Smart remote: Med Samsung One Remote Control trenger du ikke lenger ha hele stua full av fjernkontroller. Så fort Auto Detection har identifisert dine enheter, kan du styre dem med Samsung One Remote Control.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling