Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

SLITESTERK: Arbeidsbuksa fra Clas Ohlson tåler det aller meste.Vis mer Vis mer Vis mer

Denne buksa tåler (nesten) alt!

Nå lanseres slitesterkt arbeidstøy hos Clas Ohlson.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For oss praktisk anlagte er det digg å kunne fikse stort og smått selv.

Da er det godt å vite at det nå lanseres en kolleksjon med slitesterkt arbeidstøy som tåler det absolutt aller meste.

Se Clas Ohlson-buksene få juling i videoen øverst i saken!

Kjøp bukse nå, få t-skjorte på kjøpet

Du vet sikkert allerede at du finner alt du trenger til hjemmeprosjektene hos Clas Ohlson. Og nå lanserer vi en egen kolleksjon med arbeidstøy, noe mange har ønsket seg. Plaggene våre har CORDURA®-forsterkninger, som er et ekstra kraftig stoff som ofte benyttes i ryggsekker, støvler, militærklær og funksjonsplagg. Glidelåsen er fra kvalitetsleverandøren YKK.

Arbeidstøyet er også OEKO-TEX-merket, som er verdens ledende merkestandard for testing av helsefarlige stoffer i tekstiler.

Arbeidsbuksene våre er designet for å beskytte deg under arbeidet. For å teste dette har vi gått hardt til verks – i videoen øverst kan du se buksene få juling av drill, sirkelsag, elektrisk hekksaks, knipetang og spikerpistol, for å nevne noe.

PERFEKT TIL ARBEIDET: Arbeidsbuksene tåler en støyt.
PERFEKT TIL ARBEIDET: Arbeidsbuksene tåler en støyt. Vis mer

Buksene har flere lommer, forsterket hammerholder og feste for kniv, slik at du får plass til det meste du måtte trenge. Slår du til nå, får du også en t-skjorte på kjøpet! (Tilbudet gjelder fram til 17. juni.)

Det finnes også arbeidsbukser med stretch som er ekstra behagelige å bruke under arbeidet. Begge arbeidsbuksene har justerbar høyde av knebeskyttelse, som gir optimal komfort.

Utstyr til flere anledninger

Skal du jobbe ute i sommervarmen, er en behagelig arbeidsshorts midt i blinken. Shortsen har, i likhet med arbeidsbuksene, lommer til det meste, samt hammerholder og feste for kniv.

SOMMERPROSJEKT: Har du et uteprosjekt som skal fikses i sommer, er en arbeidsshorts tingen.
SOMMERPROSJEKT: Har du et uteprosjekt som skal fikses i sommer, er en arbeidsshorts tingen. Vis mer

Både shortsen og buksene har gummibånd på innsiden av linningen som gjør at de sitter godt, men dersom du trenger det er et justerbart belte godt å ha. Beltet kan enkelt klippes til slik at det passer til alle.

Om du skal jobbe med kjemikalier, vann eller andre partikler, er en heldekkende korttidsoverall kjekt å ha. Overallen har elastisk hette, midje og vrist, og er ventilert i ryggen for økt luftsirkulasjon.

Du finner også mye annet verneutstyr på Clas Ohlson – vi har blant annet vernebriller, arbeidshansker, vernesko, støvmaske og ørepropper.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.

anbefalte artikler fra clas ohlson