ANNONSØRINNHOLD

Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre

– Etter å ha prøvd denne, vil jeg skifte ut alle dynene i huset!

Enviro fra Høie er verdens første svanemerkede fiberdyne. fra Høie. Svanemerket står som kjent for redusert klimabelastning, bærekraftig ressursbruk og en giftfri hverdag. Vi lot ti Dagbladet-lesere få teste hvordan det var å sove med dyna – og gi sin dønn ærlige dom.

Absolutt alle ti testpilotene syntes det var positivt med svanemerking.

«Myk og behagelig dyne som ga en jevn og god varme. Et stort pluss at den er svanemerket.» Wenke (41)

Selv om tre av dem som var med, var allergikere, var det ingen som reagerte med allergi da de prøvde Høie-dyna. Ingen merket noe lukt fra den.

Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre
«Beste dyna jeg har prøvd, inkludert dundyner, som jeg verken kan eller ønsker å bruke. Imponert!» - Linda Maria (32)

Mens 70 prosent beskriver dyna som lett, og 30 prosent beskriver den som middels, er alle fornøyde med tyngden.

«Lett dyne, med gode isoleringsegenskaper uten å være klam. Overraskende god, passe lett, god og lett å legge rundt seg. Holdt passe varme hele natta. Kjempedyne» Jan Frode (42)

Da de ble bedt om å vurdere dynas evne til å puste, fikk dyna en gjennomsnittsscore på 9.4 av 10.

«Den var fantastisk! Lett og ga god varme. Former seg etter kroppen og blir ikke tung og klam i løpet av natten» Linda

– Den kunne ha vært litt mer fukttransporterende, bortsett fra det er den perfekt! utbryter Anine (31), som kan rapportere om forbedret søvnkvalitet i testperioden.

Det er hun ikke alene om. Sju av ti testpiloter forteller at de sov bedre med Høie-dyna enn sin gamle. De tre andre sov like godt. Gunn Marie (45), som var blant dem som fikk forbedret søvnkvalitet, beskriver opplevelsen av dyna med følgende ord:

– Luksusfølelse!

– Etter å ha prøvd den nye dyna som er superlett, behagelig og skikkelig komfortabel, har jeg fått opp øynene for en bedre soveopplevelse, sier Tonje (44), som nå har kjøpt ny dyne fra Høie til datteren, og vurderer å kjøpe ny til sønnene sine.

Åtte av de ti testpilotene vil beskrive Enviro-fiberdyna som sin drømmedyne. Noen hadde også litt spesielle behov, som også ble innfridd:

«Som eier av en hund som liker å klatre i senga, er det en stor fordel med ei dyne som kan vaskes uten å tape kvalitet.» Astrid (35)

– Hunden liker også lav soveromstemperatur, så jeg må ha en varm dyne for å holde varmen, uten å bli vekka av en overoppheta hund. Denne nye fiberdyna fra Høie holdt meg god og varm tross meget kjølig soveromstemperatur. Stort pluss for at jeg kan vaske dyna og bruke den som gjestedyne for allergiske gjester uten at de merker verken støv, dun eller allergener fra hunden, sier Astrid.

Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre
Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre
Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre

Alle de ti vil bytte ut sin gamle dyne, og alle vil anbefale å kjøpe dyne fra Høie!

Her kan du kjøpe dyna!

Denne dyna fikk Dagbladet-leserne til å sove bedre
Vinn fiberdyne!

Vinn 2 vinterdyner!

Registrer deg og motta vårt nyhetsbrev

Vil du drømme deg litt bort? Registrer deg under og du vil motta en smakebit av Høie sin drømmeverden via nyhetsbrev. I tillegg vil alle som registrerer seg være med i trekningen om å vinne 2 stk varme Enviro vinterdyner til en verdi av 2000 NOK. Dynene er utviklet med fokus på miljø og din helse og anbefalt av miljømerket Svane.Vin fiberdyne

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.