Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

GJØR VERDEN BEDRE: I denne sjarmerende "Superhero"-filmen trår de aller minste til - med å hjelpe oss voksne å bli litt bedre mennesker. Vis merVis merVis mer Vis mer

Denne filmen smelter alle mamma- og pappahjerter

Kjenner du en herlig liten superhelt? 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvorfor ta bilen når du heller kan sykle? Hvorfor krangle og svlåss? Hvorfor sitte og stirre ned på mobilen din når du heller kan leke med barna dine? Liberos nye Superhero-kampanje har et tydelig budskap til alle voksne: Alle barn er superhelter - de gjør verden til et bedre sted, og hjelper deg å bli en bedre utgave av deg selv.

SPENNENDE REISE: Sterke følelser settes i sving når et liv skal komme til verden. På Liberoklubben kan du følge både graviditeten fra uke til uke og barnets utvikling. 
SPENNENDE REISE: Sterke følelser settes i sving når et liv skal komme til verden. På Liberoklubben kan du følge både graviditeten fra uke til uke og barnets utvikling.  Vis mer

Enten du nettopp har sett de to strekene på graviditetstesten, eller har en liten krabat eller flere som kommer krypende opp i senga di hver natt, vet du med sikkerhet én ting: Livet vil aldri bli det samme igjen.

Livet som forelder er en lang, spennende, morsom, krevende og fantastisk reise. Hverdagen vil by på bekymringer, utmattelse, søvnmangel, men også gleder og ikke minst kjærlighet på et helt nytt nivå.

Libero hyller alle små superhelter - og nå får din lille storsjarmør sjansen til å bli supertøff. Ikke bare har bleiene du får i butikken nå ekstra kule trykk, men for hver bleiepakke du kjøper får du poeng du kan bruke på stilige superhelt-antrekk for både de aller minste og de litt større heltene.

Gratis medlemskap

Det er helt gratis å registrere deg som medlem i Liberoklubben. Det gir deg tilgang på en app der du kan følge barnets utvikling uke for uke under graviditeten. Videre får du e-poster tilpasset din fase og ditt barns alder, samt at du alltid kan sjekke Foreldrepraten. Der kan utveksle tips og gode råd med andre småbarnsforeldre, enten det dreier seg om kosthold, påkledning, sykdommer, barnehageinnkjøring, søskensjalusi, amming, barseldepresjoner eller alle forandringene i din kropp. I tillegg får du tilbud om å delta i konkurranser og undersøkelser.

HVERDAGSLYKKE: Livet med de aller minste byr på mange morsomme situasjoner. 
HVERDAGSLYKKE: Livet med de aller minste byr på mange morsomme situasjoner.  Vis mer

På Liberoklubben kan du lage en familieprofil, hvor tanter, onkler, besteforeldre, faddere og alle andre som er interessert i ditt barn, kan legges til. Da kan du poste bilder, små hverdagsglimt og store milepæler. Kanskje et godt alternativ til å dele "alt" om barnet på Facebook til alle kolleger og gamle klassekamerater?

TØFFE TAK: Alle som har hatt småbarn, vet at en god natts søvn ikke alltid er noe man kan ta for gitt. 
TØFFE TAK: Alle som har hatt småbarn, vet at en god natts søvn ikke alltid er noe man kan ta for gitt.  Vis mer
Hva er de beste søvntipsene? Utveksle gode råd og erfaringer med andre foreldre i Liberoklubben. 
Hva er de beste søvntipsene? Utveksle gode råd og erfaringer med andre foreldre i Liberoklubben.  Vis mer
MAMMAKOS: Både foreldre og små superhelter trenger hvile. Og få ting er så beroligende som å ha en sovende baby på brystet. 
MAMMAKOS: Både foreldre og små superhelter trenger hvile. Og få ting er så beroligende som å ha en sovende baby på brystet.  Vis mer

Ditt barn er helt unikt, og du gjør deg dine egne, unike erfaringer. Samtidig kan det være til stor hjelp å møte andre foreldre i samme livsfase. Bli med og del dine erfaringer, og lær av andres, i Liberoklubben.

LES MER:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.