Annonsørinnhold

Denne mobiloperatøren spanderer månedsavgiften

Visste du at flere mobiloperatører har skrudd opp prisene de siste månedene? Kanskje tiden er inne for å bytte til en ny og billigere leverandør? Da bør du sjekke ut denne utfordreren!

PENGER Å SPARE: Ved å bytte til rikitg mobilabonnement kan du spare opptil flere hundre kroner i måneden.
PENGER Å SPARE: Ved å bytte til rikitg mobilabonnement kan du spare opptil flere hundre kroner i måneden. Vis mer

Inflasjonen har det siste året økt betraktelig, og du er ikke alene dersom du merker det på lommeboka. Med økte priser i markedet er det ikke bare dagligvarer som blir dyrere – nå har også en rekke mobiloperatører justert opp prisene sine.

PlussMobil tilbyr nå to måneder gratis mobilabonnement til alle nye kunder. Og vet du hva det beste er? Ingen bindingstid og full Telenor-dekning!

Bytt til PlussMobil i dag og få to måneder gratis mobilabonnment!

SPANDERER MÅNEDSAVGIFTEN: Med PlussMobil får du to måneder gratis mobilabonnement.
SPANDERER MÅNEDSAVGIFTEN: Med PlussMobil får du to måneder gratis mobilabonnement. Vis mer

Røverkjøp med prøvekjøp

Med prøvekjøp fra PlussMobil spanderes månedsavgiften i to måneder på alle nye kunder. På denne måten kan du teste tjenesten deres, uten noen form for risiko. Daglig leder i PlussMobil, Frank Bratland, sier at ingen skal være redde for å bytte til deres abonnement.

– Vi ønsker å la kundene våre teste abonnementet først, uten at de trenger å være urolige for dekning eller at det ikke skal virke. Derfor gir vi gratis månedsavgift i to måneder, slik at de kan ta en vurdering selv.

Bratland forteller at det er ingen bindingstid i tilbudet, slik at man enkelt kan bytte leverandør dersom man ikke skulle være fornøyd.

– Vi i PlussMobil er stolte av mobilabonnementet vårt, og ser ingen grunn til at ikke alle burde være kunde hos oss. Om du mot formodning ikke skulle være fornøyd etter prøveperioden, kan du enkelt avslutte kundeforholdet og bytte til en annen operatør.

På tide å bytte mobilabonnement? Sjekk ut PlussMobil her!

ANBEFALER: Daglig leder i PlussMobil, Frank Bratland, råder alle til å teste prøvekjøp med PlussMobil som er helt uten bindingstid.
ANBEFALER: Daglig leder i PlussMobil, Frank Bratland, råder alle til å teste prøvekjøp med PlussMobil som er helt uten bindingstid. Vis mer

For godt til å være sant?

Prøvekjøp med PlussMobil er på ingen måte et lokketilbud, men for å være ekstra tydelig, så er det månedsavgiften som settes til 0,- i to måneder. Kunden vil da ikke betale for databruk, samtaler og meldinger som inngår i månedsavgiften*.

– Når prøveperioden er ferdig vil mobilabonnementet man har valgt løpe videre til vanlige priser, forklarer Bratland.

I tillegg til ingen bindingstid og full Telenor-dekning, inkluderes det data rollover i abonnementet. Du kan også velge blant seks ulike pakker, med alt fra 0,5GB til 30GB i måneden.

– Man kan endre abonnementstype selv uten ekstra kostnad. Dette er en praktisk fordel dersom du er i en periode hvor du trenger mer eller mindre data.

STORT UTVALG: Hos PlussMobil kan du velge mellom flere ulike pakker og du vil alltid finne et tilbud som dekker dine behov.
STORT UTVALG: Hos PlussMobil kan du velge mellom flere ulike pakker og du vil alltid finne et tilbud som dekker dine behov. Vis mer

Penger å spare

Med trangere tider i vente, kan det være lurt å sette opp en plan med ulike sparetiltak. Mange forblir kunde et sted av gammel vane, og glemmer å sjekke hva man faktisk betaler for diverse tjenester. For når sjekket du selv sist hva den forrige mobilregninga kostet deg?

For flere vil noe så enkelt som å bytte mobilabonnement være en hjelpende faktor. Bratland anbefaler alle kunder som ønsker et maksimalt utbytte å gå for 30GB i prøveperioden til PlussMobil.

– 30GB koster normalt 349,- i måneden, så her sparer man 698,- på to måneder. De aller fleste kunder bruker mellom 5 og 8GB hver måned, så da anbefaler vi å endre til «PlussMobil 8GB Basis» til 195,- i måneden etter den kostnadsfrie prøveperioden.

– Dette er penger som kommer godt med nå som strøm, lån og matvarer bare blir dyrere og dyrere.

Klikk her for to måneder gratis mobilabonnement!

*Samtaler til utland eller spesialnummer inngår ikke i månedsavgiften. Det vil medføre en ekstra kostnad ved bruk av slike tjenester.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer