Annonsørinnhold

Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på nett!

Tenker du over hvilket kort du benytter når du handler på nett? Det burde du. Rett og slett fordi den ene korttypen gir deg flere fordeler og rettigheter enn den andre.

Derfor bør du bruke kredittkort når du handler på nett!
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice. Vi snakker selvfølgelig om kredittkort og debetkort. Et kredittkort gir deg blant annet disse fordelene ved netthandel:

Ekstra betalingsikkerhet

Visste du at betaling med kredittkort vil gi deg en ekstra sikkerhet ved handel på nett? Bruker du kredittkort når du handler på nett får du, uten ekstra kostnader, et sikkerhetsnett dersom selger ikke respekterer forbrukerrettighetene eller har gått konkurs. Skulle du være veldig uheldig og kontoopplysninger kommer på avveie, er det en ekstra sikkerhet å vite at pengene ikke blir trukket fra din personlige lønnskonto som vi kommer til i neste avsnitt. Ved å bruke Credits kredittkort når du handler, bærer vi en del av risikoen for deg.

Pengene trekkes ikke fra din personlige bankkonto

Og med dette følger det mange fordeler. Når man handler på nett overlater man kontoinformasjon til stadig flere. Dess flere som vet om kontoinformasjonen din dess større er sannsynligheten for at en useriøs aktør vil benytte seg av den. Betaler du med ditt kredittkort får ikke aktørene tilgang til din personlige konto. Du vil også enkelt kunne kontrollere pengebruken på din faktura. Her får du oversikt over alle dine transaksjoner og du kan se om det er transaksjoner du ikke gjenkjenner. Det gjør det også lettere for deg å se hvilke utgifter og kjøp du har foretatt dersom du ønsker bedre kontroll over økonomien.

Problemer med levering

Hvis andre problemer oppstår som feil på varen, om man er misfornøyd med varen, eller rett og slett at varen du bestilte aldri ble levert, vil det være lettere å trekke tilbake transaksjonen hvis det er gjennomført gjennom et kredittkortselskap. Henvender man seg til kortutstederen om det oppstår problemer vil man få deres bistand i å løse saken med selskapet eller vedkommende man kjøpte produktet av. Vi i Credits er opptatt av å gi den beste kundeservicen til våre kunder. Da vi samarbeider med Nets AS, som er Nordens ledende betalingsløsning, kan vi med sikkerhet si at kundene våre får en trygg saksbehandling av reklamasjonssaker.

Flere tips til trygg netthandel

Ønsker du flere tips for en trygg netthandel? Vi har samlet en rekke tips til deg her.

Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice. Kortet har også en av markedets beste reiseforsikring og id-tyveri forsikring, et eksklusivt fordelsprogram og helt gebyrfritt verden over.

ID-tyveri forsikring inkludert i Credits Gold

Mistenker du at noen har benyttet dine personopplysninger i forsøk på økonomisk vinning? Eller har du transaksjoner som du ikke gjenkjenner? Med Credits Gold har du en forsikring som hjelper deg i situasjoner som dette inkludert i kortet. Les mer om ID-tyveri og hva du bør gjøre om du tror du er utsatt for det her.

Reiseforsikring inkludert i Credits Gold

Bestiller du over 50% av turen din med et Credits Gold blir du dekket av reiseforsikringen i kortet. Reiseforsikringen leveres av Gouda. Dette er en av Norges beste reise- og avbestillingsforsikringer som dekker blant annet:

 • Ubegrenset sum på sykdom, hjemtransport, reisegods og evakuering
 • Inntil kr 20.000 i egenandel på leiebil på reisen
 • Inntil kr 300.000 på avbestilling
 • Dekning av forsinket bagasje etter 4 timer
 • Erstatning for ikke brukte reisedager

Les mer om reiseforsikringen her og benytt ditt Credits Gold til bestilling av reiser.

Søk nå og få ditt Credits Gold kredittkort

Credits Gold kredittkort er et komplett kort for både ferier og hverdags. Med Credits får du en stressfri bankopplevelse med raske prosesser og god kundeservice.

Credits Gold kort oppsummert

Credits Gold gir deg fordeler på mange områder. Det har flere forsikringer inkludert, blant annet reiseforsikring, samtidig som det er helt gebyrfritt.Du betaler heller ingen årsavgift.

 • Helt gebyrfritt - uansett hvor du er i verden
 • Opptil 30% rabatt med eksklusivt fordelsprogram
 • Omfattende reise- og avbestillingsforsikring inkludert
 • ID-tyveriforsikring inkludert i kredittkortet
 • Fleksibel betaling
 • Ingen årsavgift
 • Inntil 43 dagers rentefri betalingsutsettelse
 • Få inntil kr 100.000,- i kredittgrense
 • Kontaktløs kort

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.