ANNONSØRINNHOLD

Dampvaskeren gjør effektivt rent helt uten bruk av såpe og kjemikalier. Vis mer

Derfor bør du skaffe deg en håndholdt dampvasker

Dampvaskeren gjør det skinnende rent – helt uten såpe og kjemikalier.

Er du en av dem som kvier seg for å gjøre rent? Det er du ikke alene om. Heldigvis finnes det dingser som gjør rengjøringsarbeidet vesentlig lettere.

En håndholdt dampvasker er en fiffig liten sak som kan brukes til så mangt – alt fra rengjøring av veggfliser, kokeplater og kraner til fjerning av vanskelige flekker. Og det beste av alt? Du trenger verken såpe eller kjemikalier.

Hva er en dampvasker?

Dersom du aldri har hørt om en dampvasker før, er det en liten maskin som gjør rent ved hjelp av glovarm damp. Den glovarme dampen dreper 99,99 % av husholdningsbakterier, helt uten bruk av såpe og kjemikalier. Det betyr at dampvaskeren er et godt miljøvalg, og godt egnet for personer med allergi eller astma, og familier med små barn.

KRIKER OG KROKER: En dampvasker gjør det enklere å vaske steder det er vanskelig å komme til.
KRIKER OG KROKER: En dampvasker gjør det enklere å vaske steder det er vanskelig å komme til. Vis mer

En dampvasker fungerer ypperlig på flater som baderomsfliser, vaskeservanter og kokeplater, men er også et supernyttig verktøy for å få has på vanskelige kriker og kroker, som kraner, avtrekksvifter og persienner. Det følger med flere forskjellige munnstykker som gjør at dampvaskeren enkelt kan tilpasses jobben den skal gjøre.

Bli kvitt vanskelige flekker

Har du sølt kaffe på teppet, eller stearin på sofaen? En dampvasker er løsningen. Bare damp direkte på kaffeflekken, og tørk den av med en klut. Det samme gjelder stearinflekken – dampen gjør at stearinen smelter, og deretter kan den tørkes vekk med litt kjøkkenpapir.

Øverst i saken kan du se dampvaskeren takle både kaffe- og stearinsøl!

Dampvaskeren fungerer også til å løse opp fastbrente flekker på komfyrtopper, for eksempel etter at maten har kokt over. Da slipper du skrubbing!

VERSATIL: Har du støvete persienner? Dampvaskeren fikser det.
VERSATIL: Har du støvete persienner? Dampvaskeren fikser det. Vis mer

Skinnende rene kriker og kroker

Dampvaskeren gjør det også enklere å komme til i kriker og kroker som vanligvis ikke er så lette å rengjøre, som for eksempel avtrekksvifter eller krana på vasken. Fugene mellom flisene på badet er heller ingen match for dampvaskeren.

Kort sagt: En dampvasker gjør det enklere å rengjøre flerfoldige ting i hjemmet.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.