Annonsørinnhold

Derfor bruker fotballprofilene infrarøde saunaer

Gjør som Eliteserien-stjernene Ohi Omoijuanfo, Kristoffer Velde og Amahl Pellegrino: Forbrenn kalorier og løs opp muskler og ledd med en bærbar SaunaBox.

Ohi Omoijuanfo (Molde), Kristoffer Velde (Haugesund) og Amahl Pellegrino (Bodø/Glimt) bruker infrarøde badstuer etter kamper og harde treningsøkter.
Ohi Omoijuanfo (Molde), Kristoffer Velde (Haugesund) og Amahl Pellegrino (Bodø/Glimt) bruker infrarøde badstuer etter kamper og harde treningsøkter. Vis mer

Infrarøde saunaer har vært populært i kjendiskretser i utlandet i flere år, og de siste par årene har denne formen for badstuer også tatt av i Norge.

Flere profiler i Eliteserien i fotball bruker SaunaBox til å forbrenne kalorier og restituere etter trening og kamper. SaunaBox bidrar til økt søvnkvalitet, bedre blodsirkulasjon og løsner på stive og støle muskler.

- For min del handler det mest om å kutte ned restitusjonstiden, få i gang blodsirkulasjonen etter trening og lindring av muskelsmerter. SaunaBox har vært en blessing i hverdagen under et hardt kampprogram, sier Bodø/Glimt-stjernen Amahl Pellegrino.

- Jeg er meget fornøyd med saunaboxen min. Jeg bruker den mest for avslapning og restitusjon. Kombinert med en kald dusj får jeg betraktelig økt blodsirkulasjon. Anbefales! sier Eliteseriens toppscorer, Ohi Omoijuanfo.

Les mer om de infrarøde saunane SaunaBox og bestill her

- Sitter oppi, er helt gjennomvåt kjenner jeg. Helt klasse, var reaksjonen fra Bodø/Glimts Amahl Pellegrino da han prøvde SaunaBox for første gang.
- Sitter oppi, er helt gjennomvåt kjenner jeg. Helt klasse, var reaksjonen fra Bodø/Glimts Amahl Pellegrino da han prøvde SaunaBox for første gang. Vis mer

Nå kan du få spa hjemme
Det geniale med SaunaBox er at badstuene er bærbare, sammenleggbare og enkle å flytte på. De tar liten plass og kan fint tas med i bagasjen når du skal på hytta. Sett opp ditt helt eget hjemmespa!

SaunaBox varmes opp av et ufarlig lys (infrarøde varmepaneler), og du slipper å fylle badstuen med vann. Badstuen kan varmes opp til over 65 grader på få minutter, og du styrer temperaturen med en medfølgende fjernkontroll.

Les mer om SaunaBox og bestill her

Nettbutikken Behagly har mange fornøyde kunder som har bestilt SaunaBox.
Nettbutikken Behagly har mange fornøyde kunder som har bestilt SaunaBox. Vis mer

Fordelene med SaunaBox
SaunaBox skal gi brukerne mange helsefordeler, blant annet avgiftning, smertelindring, økt sirkulasjon, økt forbrenning, friskere hud, bedre søvnkvalitet og mer energi.

Det er ikke bare stjernene i Eliteserien som har nytte av de infrarøde saunaene. Flere av kundene hos nettbutikken Behagly er også svært begeistret:

Prøvd den 1 gang. Tok ca 5 min å varme den opp til 45 grader. Fungerer bra, satt og svetta som jeg skulle. Lett å sette sammen og ta ned igjen. Ikke tung å flytte på. Rask levering. Anbefales.

Monica

Jeg har nå brukt min SaunaBox i 3 uker. Kroppen slapper av og restituerer bedre. Etter 40 minutter har jeg forbrent nærmere 350 kalorier.

Henriette

Nå har jeg brukt den noen uker og er helt forelsket i den. Bruker den 3-4 ganger i uken, for etter en sauna så føler jeg med mer avslappet og får en bedre søvn. Jeg trener en del og føler jeg får en god restitusjon ved å ta sauna jevnlig. Når jeg tar sauna så tar jeg enten og ser en film, serie eller leser en bok. Jeg kan helt klart anbefale denne til andre.

Torbjørn i Hardworkout etter å ha testet SaunaBox.

Les mer om SaunaBox og bestill her

Lette og brettbare tredemøller

Derfor bruker fotballprofilene infrarøde saunaer

Et annet produkt til hjemmetrening som får fart på forbrenning, er de geniale tredemøllene fra Walkingpad. Møllene er lette og kan brettes sammen, noe som gjør at de enkelt kan stues vekk når de ikke er i bruk.

Se de ulike Walkingpad-modellene her

Flere smarte produkter til bruk hjemme:
Massasjepistoler - brukes både av toppidrettsutøvere og privatpersoner
Sammenleggbare badebaljer for voksne - perfekt hvis du har liten plass

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer