Annonsørinnhold

Testpilot

Derfor digger de Fleksitarianerkassen fra Godtlevert

Vi lot ti familier teste ut Godlevert sin Fleksitarianerkasse en uke. Alle likte den, og samtlige anbefaler venner å prøve selv.

VARIERT: Flexitarianerkassen fra Godlevert inneholder vegetar-, fiske- og kyllingmiddager som alle liker.
VARIERT: Flexitarianerkassen fra Godlevert inneholder vegetar-, fiske- og kyllingmiddager som alle liker. Vis mer

Matkasser er perfekt for deg som ønsker velsmakende, varierte og sunne måltider, men samtidig ikke ønsker å bruke altfor mye tid på å tilberede og ikke minst handle inn til middager.

Hos Godtlevert blir Fleksitarianerkassen stadig mer populær.

Vi regner med at du ikke sier «Fleksitarihvaforno?» lenger i 2021, men for ordens skyld: En fleksitarianer er ikke helt vegetarianer, men spiser gjerne vegetarisk, og har kuttet ned på kjøttforbruket sitt.

VARIERT OG SUNT: De aller fleste av testpilotene synes middagsrettene var varierte og sunne. Dessuten ble de inspirert til å lage gode middager.
VARIERT OG SUNT: De aller fleste av testpilotene synes middagsrettene var varierte og sunne. Dessuten ble de inspirert til å lage gode middager. Vis mer

Godt førsteinntrykk

Vi ga ti familier muligheten til å teste ut Fleksitarianerkassen i en uke. Samtlige fikk et godt førsteinntrykk av matkassen de fikk på døra, og beskrev det som veldig og særlig godt. 7/10 hadde også en veldig god opplevelse med bestillingen.

- Det var helt supert å kunne få prøve kassa gratis en uke, slik at vi kunne se fordeler og ulemper med en slik løsning. Så definitivt flest fordeler, og har derfor valgt å fortsette leveransen, sier Mali.

LEKKERT: Mali sin familie synes Fleksitarianerkassen var helt super, og fortsetter leveransen.
LEKKERT: Mali sin familie synes Fleksitarianerkassen var helt super, og fortsetter leveransen. Vis mer

Gode råvarer

Samtlige elsket råvarene som fulgte med i Fleksitarianerkassen, og de synes det var enkelt å følge stegene i oppskriftsheftet. Hele 9/10 mente at det var god variasjon i maten og 8/10 oppfattet matkassen som sunn. I tillegg ble de inspirert.

Jeg elsket at man kunne prøve nye ting. Man blir stadig overrasket. Jeg elsket søtpoteter med curry, det er noe jeg vil fortsette med. Ida
KVALITETSTID: Både jeg og sønnen min på 10 var i ekstase hele uken, og vi lagde mat sammen. Så matkassen bidro til kvalitetstid for oss to, sier Therese.
KVALITETSTID: Både jeg og sønnen min på 10 var i ekstase hele uken, og vi lagde mat sammen. Så matkassen bidro til kvalitetstid for oss to, sier Therese. Vis mer

Sparer tid

Testpilotene får tydeligvis mye mer tid til overs ved å bestille matkasser fra Godtlevert. 6 av 10 sparer 1-2 timer på å handle mat i uka, mens 2 av 10 bruker vanligvis mer enn 2 timer i uka i matbutikken. Dessuten gikk selve matlagingen langt raskere enn når man lager maten fra bunnen av selv. 10/10 mente at Godlevert gjør det enklere å planlegge middagen.

FAVORITTEN: Fiskegrateng var den største favoritten, og minstemann skulle ønske det var mer. Strimlet kyllingfilet med blomkål var den retten der man følte det ble for mye grønnsaker, sier Siw.
FAVORITTEN: Fiskegrateng var den største favoritten, og minstemann skulle ønske det var mer. Strimlet kyllingfilet med blomkål var den retten der man følte det ble for mye grønnsaker, sier Siw. Vis mer

Skulle ønske....

Samtlige var fornøyde med Fleksitarianerkassen, men noen av dem hadde noen tips å komme med til forbedringer.

- Synes prisen er noe høy, og de kunne fint justert litt på eksklusiviteten på råvarene mot en lavere pris. For konseptet og oppskriftene er bare helt topp! Ønsker meg en alternativ kasse for litt strammere budsjett, sier Therese.

- Oppskriftene låg nederst under ein kasse. Den fann eg først midt i veka. Heldigvis fann eg også oppskriftene på nett allereie på måndag, sier Kjetil, som tipser om å legge oppskriftene på toppen.

- Alle ingrediensene ligger sammen hulter til bulter. Det hadde gitt et bedre inntrykk om alle ingrediensene til hver middag lå samlet i en pose - mye mer ryddig, mener Tom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer