Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut
Vurderer du å refinansiere lån? Ved å samle gjeld kan du redusere renter og gebyrer betraktelig. I tillegg får du kun én faktura å forholde deg til.
Vurderer du å refinansiere lån? Ved å samle gjeld kan du redusere renter og gebyrer betraktelig. I tillegg får du kun én faktura å forholde deg til. Vis mer

Derfor er det lurt å refinansiere kredittkort og smålån

Ved å refinansiere kredittkort og smålån får du et billigere lån og kun én faktura å forholde deg til.

Det er flere fordeler med refinansiering som gjør livet enklere. Først og fremst er det mye penger å spare, men man får også bedre oversikt over økonomien.

Har du brukt kredittkortet eller handlet på avbetaling? Da kan det lønne seg å refinansiere gjelden. Har du 150 000 kroner i kredittgjeld kan du spare 30 000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Gjennom Axo Finans kan du refinansiere med en rente fra 7,9% til 19,90%. Det er gratis og uforpliktende å søke.

Axo Finans sender søknaden til 20 banker, for å sammenligne så mange tilbud som mulig. Etter kort tid får du det beste tilbudet fra Axo Finans. Tilbudet er uforpliktende og er gyldig i 30 dager. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut én søknad, så sender Axo Finans søknaden videre til alle sine samarbeidspartnere. Du får det beste lånetilbudet i retur.

image: Derfor er det lurt å refinansiere kredittkort og smålån

Derfor bør du refinansiere

• Refinansiering betyr at man tar opp et nytt lån med lavere rente, og bruker det til å betale ned det gamle lånet. Hvis du har flere smålån og forbrukslån, blir all gjelden samlet i det nye lånet. Dette lønner seg av mange grunner:

• Senke utgifter: Med en lavere rente blir lånekostnadene lavere. Ved å søke om en lengre nedbetalingstid blir de månedlige terminbeløpene lavere. På den måten senkes utgiftene og man kan spare penger.

• Samle smålån: Har du flere smålån blir disse samlet i refinansieringslånet. Bankene gir ofte en lavere rente jo høyere lånebeløpet er, og derfor kan du spare penger på å ha et stort lån i stedet for flere små.

• Færre gebyrer: Ved å samle smålån kvitter du deg med doble gebyrer som følger med hvert lån, som fakturagebyr, termingebyr og forsinkelsesgebyr.

• Bedre oversikt: Ved å refinansiere smålån og samle gjeld, får du bedre oversikt over økonomien. Med én faktura i måneden er det mindre sjanse for å miste kontroll over regningene.

Når regningene kommer ut av kontroll

Smålån er kanskje den dyreste gjelden man har, spesielt sammenlignet med boliglån, billån eller forbrukslån. Typiske eksempler på smålån er kredittkort eller å handle på avbetaling.

De fleste går rundt med et kredittkort i lomma. Når man trenger å finansiere et kjøp virker det kanskje som den enkleste løsningen å dra kredittkortet. Dessverre er det mange som går på en smell her. Ikke alle er klar over at kredittkort har svært høye renter, og at det ikke er nok å bare betale minimumsbeløpet.

Den vanligste renten (typetallet) på kredittkort i Norge er 21,96%. Har du utestående kreditt når den rentefrie perioden er over, må du betale rentekostnader. Da kommer regningene fort ut av kontroll.

Axo Finans lar bankene konkurrere om deg!

Med Axo Finans er det bankene som må konkurrere om å få deg som kunde, og ikke motsatt. De tar seg av jobben med å kontakte bankene, og du slipper å bekymre deg for at du betaler for mye.

Det er ikke vanskelig å refinansiere smålån med Axo Finans. Det er gratis og uforpliktende å sende inn en søknad, og du får svar innen kort tid. Det betyr at du raskt finner ut om du kan spare penger på å refinansiere eller ikke.

Andre nyttige saker:

Refinansier forbrukslån

Refinansier kredittkort

Sammenlign renter

Samle smålån

Vi sammenligner disse bankene for deg