Annonsørinnhold

Derfor er dette Norges mest solgte elsykkel

Testvinneren Momas Jason er et meget godt og rimelig valg hvis du vurderer å skaffe deg en elsykkel.

Komponenter og drivverk som brukes til Jason Momas, kommer fra Shimano, mens den midtmonterte motoren stammer fra Bewo.
Komponenter og drivverk som brukes til Jason Momas, kommer fra Shimano, mens den midtmonterte motoren stammer fra Bewo. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Elsykler er på ingen måte billige, og du må gjerne bla opp 25.000 kroner eller mer dersom du skal sikre deg en sykkel av god kvalitet. Det er en av årsakene til at Momas Jason er blitt Norges mest solgte elsykkel uansett merke.

Denne terrengsykkelen, som også kan brukes til bykjøring, er en videreutviklet versjon av 2018-modellen Randolph. Forgjengeren ble kåret til det beste kjøpet i kategorien rimelige elsykler da Tek.no testet elsykler, og 2021-modellen Momas Jason har gått til topps i en tilsvarende test hos Tekguide.no:

Ikke nok med at den leverte eksepsjonelt i alle testene våre, men dette er en komplett el sykkel som passer til enhver person.

Les mer om Momas Jason og bestill her

Derfor er dette Norges mest solgte elsykkel

Kundene elsker elsykkelen
Prisen er kun 18 990 kroner, og for det beløpet får du veldig mye elsykkel. Kundene hos elspesialisten E-Wheels er også over seg av begeistring for Momas Jason. Snittscoren på tilbakemeldingene er 4,9 av 5 mulige stjerner. Slik lyder noen av kundeomtalene:

Har hatt sykkelen i ca 3 uker nå. Har syklet på Fløyen og over rundemanen (fjell) i mange av Bergens koselige gater og smau. Sykkelen hjelper meg opp alle bratte bakker over all forventning. I forhold til pris/kvalitet er dette terningkast 6 fra meg.
Frode Fjørstad

Kjøpte denne sykkelen etter å ha lest på tek.no, og etter å ha syklet rundt 500 km er jeg strålende fornøyd. Det er klart at det ikke er den beste sykkelen på markedet, men til en brøkdel av prisen kan jeg virkelig ikke klage! Trekker bra opp bakker, går fort, og den går langt. Perfekt sykkel for deg om du ønsker en rimelig og god elsykkel som tar deg fra A til B!
Per

Les mer om Momas Jason og bestill her

Meget god klatreevne
Momas Jason har en ny og forbedret motor som er mer stillegående og energieffektiv. Dette sikrer økt rekkevidde og en mer behagelig opplevelse på sykkelsete, samtidig som det ikke påvirker sykkelens fantastiske klatreevne i bratte bakker. Elsykkelen er også utbedret med nye vanntette koblinger, slik at den kan brukes i all slags vær og er dermed perfekt for norske forhold.

Sammenliknet med andre modeller på markedet i samme prisklasse er Jason 2021 uslåelig. Du får tak i Momas Jason i nettbutikken E-Wheels, og der finnes det flere andre rimelige modeller til ulikt bruk.

Se hele utvalget av elsykler her

Tilbud på elsykler

Denne elhybriden fra Gekko er satt ned med hele 10.000 kroner på sykkelsalget hos Anton Sport.
Denne elhybriden fra Gekko er satt ned med hele 10.000 kroner på sykkelsalget hos Anton Sport. Vis mer

Ettersom høsten er rett rundt hjørnet, har enkelte sportsbutikker begynt med tilbud på sesongens elsykler. På sykkelkampanjen hos Birk Sport får du både elsykler og vanlige sykler til svært fine priser, og Anton Sport har også en spennende kampanje på elsykler.

Norges mest solgte elsparkesykkel

Derfor er dette Norges mest solgte elsykkel

Vi tar også med den Norges mest populære elsparkesykkel, E2S V2, med over 60 000 solgte enheter. Denne modellen er testvinner hos Nettavisen og Tekguide, og den har også fått strålende omtale i Tek og Dinside. V2 er oppgradert med kraftig 700 watts motor (maks), IP56 vanntett sertifisering og Bluetooth-app.

Sakset fra testene:

Bakkene forseres med enkelthet og det er ordentlig moro å bruke elsparkesykkelen.

Kraftig motor, mye elsparkesykkel for pengene, solid og stabil, god rekkevidde Kundene er også svært begeistret for V2.

V2 har fått 112 brukeranmeldelser og en snittscore på 4,9 av 5 mulige stjerner hos E-Wheels.

Les mer om V2 og sjekk den svært hyggelige prisen

Se alle elsparkesykler hos E-Wheels

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer