ANNONSØRINNHOLD

Derfor får denne terrassebeisen terningkast seks

Med det skiftende været vi har i Norge, er det avgjørende hvilken beis du velger.

Våren står for døra, og det er kanskje på tide å freshe opp terrassen litt?

Med skiftende vær kan det være utfordrende. Men med Butinox terrassebeis, som er kåret til best i test, trenger du ikke vente på sommerens beste dag for å beise.

Butinox har nemlig utviklet en terrassebeis som ikke regner bort selv om det skulle komme en regnskur kort tid etter påføring.

Terrassebeis framhever treverkets naturlige og flotte utseende, samtidig som den beskytter mot sprekkdannelser, lysnedbryting og fukt. I tillegg vil små barneføtter holde seg fri for fliser.

GODT FORARBEID: For de beste resultatene bør du først fjerne gammel beis med terrassebeisfjerner, så lysne treverket med terasselysner. Så kan du gå i gang og beise på rent og tørt treverk!
GODT FORARBEID: For de beste resultatene bør du først fjerne gammel beis med terrassebeisfjerner, så lysne treverket med terasselysner. Så kan du gå i gang og beise på rent og tørt treverk! Vis mer

Gjør forarbeidet mens det regner

Sommeren i Norge er allerede altfor kort, og det å skulle sløse bort de fineste sommerdagene på beising er kanskje ikke en fristende tanke. Vi vet jo alle hvor skiftende været i Norge er, så det blir ofte til at man venter på de mest solfylte dagene før man tør å ta fram terrassebeisen.

Den nye og forbedrede terrassebeisen fra Butinox tåler en regnskur allerede en times tid etter påføring, avhengig av temperatur. Det betyr at du ikke trenger å bekymre deg like mye for været. Forarbeidet med terrassebeisfjerner kan du fint gjøre mens det regner.

Med Butinox trenger du heller ikke å beise hvert år – Terrassebeisen er robust og fargebestandig, og beskytter treverket i opptil tre år.

Dette er mye av grunnen til at Butinox er kåret best i test. I 2007 og 2015 utførte Hyttemagasinet en langtidstest av terrassebeiser fra henholdsvis ni og elleve produsenter. Butinox Terrassebeis ble prisvinner i begge testene og fikk terningkast seks.

Derfor får denne terrassebeisen terningkast seks

Sjekk fargeguiden

Det lønner seg å tenke nøye gjennom hvilken farge du skal ha. Målet er å skape en hyggelig atmosfære, og du må derfor velge terrassebeisen i den fargen som kompletterer og står i stil med huset og omgivelsene rundt.

Ta gjerne utgangspunkt i farger som passer til hovedfargen på huset eller hytta. Se på hvilken farge som vil kle arkitekturen for å få en fin helhet på uterommet.

Det viktigste er at du er fornøyd med fargen du velger – den er med på å skape den rette atmosfæren for sommerens terrasseliv. Ta gjerne utgangspunkt i fargeguiden til Butinox.

Derfor får denne terrassebeisen terningkast seks

Beis aldri mer enn to panelbord om gangen

Det er viktig at du behandler terrassen på riktig måte for å få et best mulig resultat. Ved tidligere beiset terrasse fjerner du først gammel beis eller olje med terrassebeisfjerner.

For å nøytralisere terrassebeisfjerneren og oppnå en lys overflate med en jevn farge, bruker du deretter terrasselysner.

Når treverket er rent og tørt, påfører du terrassebeisen.

Påfør beisen med pensel eller rull i hele bordets lengderetning. Beis ikke mer enn ett eller topanelbord om gangen i hel lengde. Etterstryk umiddelbart overskytende beis med en pensel. Beisen skal ikke danne film, men trekke inn i treverket.

Forny terrassen din med Butinox Terrassebeis. Den enkle veien til en vakker og robust terrasse. Vis mer

Ny terrasse?

En ny terrasse må du gi rett behandling – på rett tidspunkt, så den får det beste utgangspunkt for et langt liv.

Nye, impregnerte materialer må få tørke opp før behandling, og her anbefales det å vente én til to måneder avhengig av været. Umiddelbart etter opptørking skal du ta fram beisen, men ikke glem å lysne treverket med Butinox Terrasselysner først. Med denne lysnes og renses impregnert treverk for grønne skjemmende overskuddssalter, og du får riktig farge på terrassebeisen.

Forbered deg til terrassesesongen nå med en terrassebeis som er laget for det norske været! Finn din nærmeste forhandler av Butinox Terrassebeis her.

Derfor får denne terrassebeisen terningkast seks

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.