Annonsørinnhold

Testvinnende mobilabonnement

Derfor vinner dette abonnementet tester

PlussMobil har på kort tid blitt en favoritt i mobilmarkedet, og har vunnet en rekke tester gjort av flere prissammenligningstjenester. Hva er hemmeligheten bak de gode resultatene?

- Lave priser, god dekning, ingen bindingstid og mange ekstra fordeler til kundene er hemmeligheten bak suksessen til PlussMobil, sier Frank Bratland.
- Lave priser, god dekning, ingen bindingstid og mange ekstra fordeler til kundene er hemmeligheten bak suksessen til PlussMobil, sier Frank Bratland. Vis mer

- PlussMobil har lave abonnementspriser, god Telenor-dekning og tilbyr alltid noe ekstra inkludert. Større hemmelighet er det ikke, sier ansvarlig for PlussMobil, Frank Bratland.

Det er han som er primus motor bak nysatsingen PlussMobil. Fra kontorene på Hasle i Oslo jobber han og et team med dyktige kollegaer med den nystartede mobiloperatøren.

PlussMobil er nå blitt kåret til billigste mobiloperatør for de som bruker lite data tre måneder på rad av sammenligningstjenesten Bytt.no.

I tillegg har nettstedet Fornye.no kåret PlussMobil til beste mobilabonnement i 3 forskjellige kategorier.

PlussMobil 1GB og PlussMobil 2GB er kåret til testvinnere hos Bytt.no og Fornye.no
PlussMobil 1GB og PlussMobil 2GB er kåret til testvinnere hos Bytt.no og Fornye.no Vis mer

Rimelig, enkelt og trygt

- Først og fremst er vårt mål å tilby deg et trygt og rimelig mobilabonnement med god og personlig kundeservice. En hyggelig prat med kundeservice skal være et lyspunkt i hverdagen, ikke skape frustrasjon og irritasjon, sier Frank Bratland.

- Hos oss kan du kan velge blant mange ulike pakker med ulik mengde data inkludert - slik at du ikke betaler for mer enn det du egentlig har bruk for, fortsetter han.

Det er enkelt å bytte til PlussMobil; du kan beholde samme mobilnummer, og vi ordner med oppsigelsen hos din nåværende operatør. Kundeservice er tilgjengelige og svarer deg raskt hvis du skulle lure på noe.

Samtidig får du alltid noe ekstra når du har mobilabonnement hos oss.

- Derfor navnet PlussMobil, forklarer Bratland.

Bestill PlussMobil her og få dobbel data i tre måneder

Stort mediekonsern i ryggen

PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnspørsmål.

- Vi vet at mange elsker å lese våre blader og magasiner - derfor får du også tilgang til alle digitale blader så lenge du er mobilkunde.

- Med vårt store utvalg av redaksjonelt innhold er det naturlig å inkludere tilgang til alt plussinnhold fra våre merkevarer. Derfor får alle abonnenter fire måneder gratis tilgang til Dagbladet Pluss, KK Pluss, Se og Hør Pluss, Vi Pluss og Elbil24 PRO, avslutter Bratland.

Bestill PlussMobil her fra kun 19 kr per måned

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer