Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

MALLORCAS VAKRESTE STRENDER: Puerto de Sóller er en sjarmerende liten badeby som ligger lunt til i en beskyttende bukt med to små strender. 
MALLORCAS VAKRESTE STRENDER: Puerto de Sóller er en sjarmerende liten badeby som ligger lunt til i en beskyttende bukt med to små strender.  Vis mer

Billig charter 2017

Det lønner seg å booke sommerferien nå!

Drømmer du om sol, strand og gode måltider? Du er ikke den eneste. Her får du billig charter sommeren 2017.

Det er høysesong for å bestille sommerferie og reiseselskapene kriger om å tilby charterreiser, fly og hotell til de beste prisene.

Dette er en gyllen mulighet til å sikre sydenferie og familiehygge i sommer allerede nå.

De mest populære reisemålene har hatt en stor oppgang i etterspørsel sammenlignet med i fjor. Etternølerne vil kjenne det på lommeboka, melder reisebyrået Apollo.

Charter-reiser er billig, enkelt og svært populært

Når hele familien reiser på tur er det mange hensyn å ta og mange behov som skal dekkes. Reisebyråene vet akkurat hvilke.

Med tilbud og tilrettelegging for både store og små skal det godt gjøres å ikke få en hyggelig, avslappende og opplevelsesrik ferie. Dette i tillegg til at en nærmest sikrer seg en solfylt sommer, gjør at nordmenn kaster seg over og booker flere reiser enn noen gang.

Det er særlig fem storfavoritter i år, og har du tenkt å ta reisen til en av disse destinasjonene bør du booke reisen din nå du også.

• Hellas
• Spania
• Kroatia
• Bulgaria
• Kypros

Rhodos for to voksne og to barn fra kr. 11 725

BARNEVENNLIG: På Rhodos fantastiske østkyst befinner du deg i barnevennlige omgivelser omringet av sandstrender, sol og nydelig mat. Korte avstander gjør det mulig å oppleve mye på øya.
BARNEVENNLIG: På Rhodos fantastiske østkyst befinner du deg i barnevennlige omgivelser omringet av sandstrender, sol og nydelig mat. Korte avstander gjør det mulig å oppleve mye på øya. Vis mer

Mallorca for to voksne og to barn fra kr. 10 792

STORFAVORITT: Med vakre finkornet sandstrender, god mat og drøssevis av familieaktiviteter er det ikke rart Mallorca er en storfavoritt blant nordmenn. Øya har mye å by på og muligheten for utflukt er mange.
STORFAVORITT: Med vakre finkornet sandstrender, god mat og drøssevis av familieaktiviteter er det ikke rart Mallorca er en storfavoritt blant nordmenn. Øya har mye å by på og muligheten for utflukt er mange. Vis mer

Makarskas riviera for to voksne og to barn fra kr. 12 592

KOBLE AV: Vakre Makarskas riviera byr på krystallklart vann, spennende utflukter og lokale og hyggelige restauranter. I barnevennlige omgivelser er alt til rette for å koble av og bare nyte.
KOBLE AV: Vakre Makarskas riviera byr på krystallklart vann, spennende utflukter og lokale og hyggelige restauranter. I barnevennlige omgivelser er alt til rette for å koble av og bare nyte. Vis mer

Nessebar for to voksne og to barn fra kr. 10 032

SOL OG STRAND: Den sjarmerende byen Nessebar kan tilby kultur, sol, langgrunn strand og innbydende restauranter hvor du kan smake lokale retter. En liten busstur unna finner du også det populære feriemålet Sunny Beach.
SOL OG STRAND: Den sjarmerende byen Nessebar kan tilby kultur, sol, langgrunn strand og innbydende restauranter hvor du kan smake lokale retter. En liten busstur unna finner du også det populære feriemålet Sunny Beach. Vis mer

Fig Tree Bay for to voksne og to barn fra kr. 13 092

ROLIGE OMGIVELSER: Med langgrunne sandstrender, gode all-inclusive-løsninger og rolige omgivelser er det ikke rart at Fig Tree Bay er Kypros familiefavoritt. Langs hovedgaten finner man også trivelige restauranter og shopping.
ROLIGE OMGIVELSER: Med langgrunne sandstrender, gode all-inclusive-løsninger og rolige omgivelser er det ikke rart at Fig Tree Bay er Kypros familiefavoritt. Langs hovedgaten finner man også trivelige restauranter og shopping. Vis mer

Planlegge selv i år?

Har du alle planene klare allerede, men har enda ikke booket reise for sommeren? Da ønsker du kanskje å sette sammen ferien selv i år? Det trenger ikke å koste så mye, men det lønner seg å være tidlig ute slik at reisen blir akkurat slik man hadde sett for seg.

Expedia kan tilby både fly, hotell, leiebil og aktiviteter for hele familien. Ønsker du kun å sikre deg hotellopphold i førsteomgang finner du mange gode og rimelige tilbud på Hotels.com og Trivago.com.

• Om du er prisbevisst er det mye penger å spare ved å benytte rabattkoder fra Dagbladet og KK sine nettsider. Der kan du blant annet finne en Apollo rabattkode, Hotel.com rabattkode og Expedia rabattkode.

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling