Annonsørinnhold

Det norske skjønnhets-produktet som imponerer i utlandet

Det norske skjønnhets-produktet som imponerer i utlandet

Kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab er nominert til tre prestisjepriser i utlandet og én i Norge. Nå står USA-lansering for tur.

Hvert år tester tsjekkiske Harper Bazaar's skjønnhetsredaktører nye produkter på markedet innen anti-age. Vinneren for 2019, i kategorien kosttilskudd, ble norske Oslo Skin Lab med produktet The Solution Anti-wrinkle collagen.

Ideen om at skjønnhet starter innenfra har vært grunntanken til gründer Cecilie Norstrøm i Oslo Skin Lab i en årrekke. Kollagenpulveret The Solution er hundre prosent naturlig, og inntas daglig ved å blandes ut i mat eller drikke.

– Både kundene og bransjen for øvrig har etterhvert et fått økt fokus på effekten man kan oppnå av det man inntar, ikke bare det man smører på huden, sier Nordstrøm.
INTERESSE FRA UTLANDET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab merker stadig økt pågang av utenlandske kunder. Foto: Foto: Øyvind Haug
INTERESSE FRA UTLANDET: Gründer Cecilie Nordstrøm forteller at Oslo Skin Lab merker stadig økt pågang av utenlandske kunder. Foto: Foto: Øyvind Haug Vis mer

Ikke overrasket

Hudpleier Emelie Ekstrand har sin egen klinikk i Helsingborg. Hun er ikke overrasket over at prisen i Harper's Bazaar gikk til det norske produktet.

– At The Solution gikk av med seieren, er så velfortjent. I tillegg til å være helt naturlig, er det en veldig enkel måte å ta vare på huden sin, sier Emelie.

Harpers Bazar er ikke alene på det internasjonale markedet om å ha fått øynene opp for kollagenpulveret fra Norge: The Solution ble nominert til årets produkt i kategorien «Inner Beauty» i Danish Beauty Awards 2019 og som årets skjønnhetsfavoritt av danske Costume i 2018. I tillegg er Oslo Skin Lab nominert til årets beste hudpleiemerke i Costume Awards 2020. Nå i oktober lanseres The Solution også på det amerikanske markedet.

– Fordi det knapt smaker noe, er det enkelt å blande i smoothie, kaffe eller et glass vann, og dermed gjøre det til en daglig skjønnhetsrutine, sier gründer Nordstrøm.

EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand Foto: Privat
EKSPERT: Hudpleier Emelie Ekstand Foto: Privat Vis mer

Imponerende studier

Hudpleier Emelie Ekstrand forteller at hun er svært imponert over studiene som er gjort for å dokumentere effekt på The Solution.

Hun viser da særlig til dobbeltblinde placebo-kontrollerte studier, der verken deltakerne i studiene eller de som måler resultatene vet hvem som har fått det «ekte» pulveret. I tillegg er resultatene lest av med maskin som kan måle nøyaktig rynkedybde.

LETT Å TA MED: Kollagenpulveret kommer i små pakninger som kan tas med i veska og blandes i valgfri mat eller drikke. Foto: Foto: Øyvind Haug
LETT Å TA MED: Kollagenpulveret kommer i små pakninger som kan tas med i veska og blandes i valgfri mat eller drikke. Foto: Foto: Øyvind Haug Vis mer

– Selvsagt varierer det fra person til person, men i løpet av de åtte ukene studiene varte, fant man en gjennomsnittlig reduksjon i rynkedybden på 20% hos deltakerne, forteller Ekstrand.

Det norske skjønnhets-produktet som imponerer i utlandet

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer