Annonsørinnhold

Billigste mobilabonnement januar 2022

Dette abonnementet vinner pristestene.

Et mobilabonnement fra PlussMobil er kåret til Norges billigste mobilabonnement for tredje måned på rad - og nå får du dobbelt så mye data i et helt kvartal inkludert.

PlussMobil 1GB er kåret til Norges billigste mobilabonnement januar 2022 av sammenligningstjenesten Bytt.no
PlussMobil 1GB er kåret til Norges billigste mobilabonnement januar 2022 av sammenligningstjenesten Bytt.no Vis mer

Det er sterk konkurranse blant mobiloperatørene, men det er det nystartede mobilselskapet PlussMobil som stikker av gårde med seieren i pristesten på mobilabonnement som sammenligningstjenesten Bytt.no har gjort i januar.

Les mer om PlussMobil og finn et billig abonnement som passer for deg.

Dette er tredje måned på rad at Bytt.no har kåret PlussMobil til vinner av billigste mobilabonnement i klassen "Lite data". I klassen "Mye data" er det også PlussMobil som stikker av med seieren.

Det er abonnementet PlussMobil 1GB til 119 kr per måned som vinner testen for tredje måned på rad.

Bestill mobilabonnement fra PlussMobil her

Sammenligningstjenesten Fornye.no lar seg også imponere av PlussMobil, og kårer operatøren til beste mobilabonnement i januar 2022 i hele tre klasser. Der er det abonnementet med 2GB data inkludert, i tillegg til PlussMobil 8GB og PlussMobil 15GB som kåres til beste mobilabonnement.

Skiller seg ut med ekstra innhold
Hva er det så som skiller PlussMobil fra de andre aktørene i mobilmarkedet? Først og fremst har PlussMobil lave abonnementspriser med mye data inkludert, ingen bindingstid og tilbyr sine kunder full Telenor-dekning.

eMagasiner er alltid inkludert hos PlussMobil
eMagasiner er alltid inkludert hos PlussMobil Vis mer

Men det er særlig det store tilbudet av ekstra fordeler som får PlussMobil til å fremstå som en seriøs utfordrer i mobilmarkedet. Alle kunder får nemlig gratis eMagasiner av kjente og populære ukeblader som Se og Hør, KK og Allers inkludert.

I tillegg har PlussMobil utviklet et konsept kalt Folkepraten. Alle kunder får 4 måneder gratis abonnement på Dagbladet Pluss, Elbil24, KK og Se og Hør når de blir abonnent. Med et så stort tilbud av premium lesestoff inkludert har PlussMobil raskt blitt en salgsvinner blant mobilaktørene.

Dobbel data inkludert
Om du vurderer å bytte mobilabonnement, er det lurt å handle raskt. Bestiller du PlussMobil nå, får du nemlig hele tre måneder med dobbel data inkludert i abonnementet. Da betaler du i realiteten kun 149 kr/mnd for hele 4 GB med mobildata, de tre første månedene.

Bestill nå og få dobbel data i tre måneder.
Bestill nå og få dobbel data i tre måneder. Vis mer

Eventuell ubrukt data følger med fra en måned til den neste, såkalt Data Rollover.

Her kan du lese testen fra Bytt.no, og her finner du testen fra Fornye.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer