ANNONSØRINNHOLD

- Dette blir heftig. Kom og gi oss Kollen-brølet!

Henrik Kristoffersen og Nina Haver-Løseth vil gi nordmenn en ekstra nyttårsfeiring i Holmenkollen 1. januar.

For første gang i Holmenkollens historie er nasjonalanlegget vertskap for et verdenscuprenn i parallellslalåm.

Det skjer 1. januar 2018, når City Event Oslo arrangeres av Holmenkollen skifestival.

Ærverdige Holmenkollen kalles gjerne «skisportens hjerte». Derfor er det helt naturlig at også alpinistene får prøve seg ved foten av en av verdens eldste hoppbakker.

Kollen-brølet

Henrik Kristoffersen er Norges beste mannlige slalåmkjører og en utøver helt i verdenstoppen. 23-åringen fra Rælingen utenfor Oslo står med 15 verdenscupseirer, i tillegg til OL-bronsen fra 2014.

Han håper å få høre lyden Holmenkollen er aller mest kjent for, når han jakter ny seier i den 180 meter lange løypa med 18 porter og ett hopp.

- Hei, folkens! 1. januar er det parallellslalåm, Oslo City Event, i selveste Holmenkollen. Vi kommer for å kjøre, og dette blir heftig. Så kom til Kollen og hei oss fram med det normale Kollen-brølet!

Alpinstjernen spilte inn sin hilsen til Kollen-publikummet på oppdrag fra re:member, en av hoved-samarbeidspartnerne til City Event Oslo. re:member har på samme måte vært en stolt sponsor av alpinlandslagets spennende reise og utvikling, gjennom Skiforbundet alpint, helt siden 2011.

- Dette blir heftig. Kom og gi oss Kollen-brølet!

33 pall-plasseringer

Kristoffersen jublet høyt for seg selv like etter filmingen av klippet. Da suste nordmannen inn til pallplass nummer 33 i karrieren i Val-d’Isère.

• Realiser drømmene dine: Søk om kredittkort fra re:member

Parallell-slalåmrennet i Kollen er også et ekte verdenscuprenn, med slalåmpoeng og seiersbonuser. Dermed er det fullt alvor når utøverne setter støvlene i bindingene ved startpinnen oppe på VM-haugen - med utsikt mot Holmenkollen og folkehavet på tribunen.

På samme tid er dette et heseblesende showrenn der publikums øyne sjelden får hvile i lang tid, det skjer noe hele tiden.

KOLLENBRØLET: Kristoffersen og Haver-Løseth håper Kollen-publikummet leverer brølet de er kjent for.
KOLLENBRØLET: Kristoffersen og Haver-Løseth håper Kollen-publikummet leverer brølet de er kjent for. Vis mer
NED MOT SLETTA: Parallellslalåm-rennet går ned motbakken på andre siden av unnarennet, med publikum på begge sider.
NED MOT SLETTA: Parallellslalåm-rennet går ned motbakken på andre siden av unnarennet, med publikum på begge sider. Vis mer

I løpet av noen små timer får publikum oppleve voldsomt med action, fart og spennende dueller, løper mot løper. Til slutt står én slalåmkjører av hvert kjønn igjen som historiske vinnere.

Og best av alt: Kollen-festen starter først etter nyttårs-hopprennet og Tour de Ski-etappen, andre høydepunkter veldig mange sportsinteresserte ønsker å få med seg 1. nyttårsdag.

- Satser på god stemtning

Nina Haver-Løseth (28) er den fremste norske seierskandidaten på kvinnesiden i Kollen. Ålesund-jenta har sju pallplasseringer de to siste årene, og er veldig spent før jentenes første verdenscuprenn i Norge siden 2003.

- Hei! 1. januar 2018 skal vi ha City Event Oslo i Holmenkollen. Vi satser på god stemning og vi håper dere møter opp og heier oss fram med det berømte Kollen-brølet, sier Haver-Løseth i sin re:member-videohilsen fra Sveits.

Hun og alpinistene kjører ned på sletta i Holmenkollen feil vei. Årsaken er at unnarennet fra hoppkanten er for bratt for slalåm. Haver-Løseth inspiserte den spesialbygde bakken tidligere i desember. Hun gir tommel opp for en flott folkefest og ny feiring.

• Les mer om re:member: Tips og råd om bruk av kredittkort

- Jeg synes de har bygd opp et bra stillas. Det er nok helling til at det blir nok tempo og fart, sier Sunnmørs-jenta til NTB.

Fyrverkeri

Med start på VM-haugen går løypa over bilveien og ned motbakken i hoppbakken. Utøverne kjører heat som avgjøres over to omganger, én i rød løype og én i blå løype.

Har du allerede et re:member-kredittkort? Som stolt sponsor gir re:member alle sine kunder mulighet til å kjøpe tribunebilletter med 10 prosent rabatt. Les mer om rabatten her! Viser du ditt re:member-kredittkort slipper du også unna køen inn på arenaen, du kan nemlig benytte VIP-inngangen.

Med 32 løpere til start, de beste norske og verdenseliten i alpint, er én ting helt sikkert: Det blir fyrverkeri i Holmenkollen også 1. nyttårsdag.

• Ferie med kort: Reiseforsikring inkludert når reise betales med kredittkort

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.