Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

NOK PLASS?: Magnus Holthe har lyst på elbil, men han har trodd han måtte gå på kompromiss med god plass. Vi lot derfor Magnus og familien få prøve en Peugeot Partner Tepee Electric. Vis mer

Dette bør du vite om du vurderer å skaffe elbil

Er du som Magnus og vurderer å kjøpe elbil? Se videoen og få med deg det viktigste du trenger å vite.

Magnus Holthe har lenge vurdert elbil, men med tre unger er det er spesielt én ting han har vært usikker på - om familien får nok plass.

- Min tanke er at hvis jeg skal ha elbil, må jeg gå på kompromiss med at det er lite plass. Det er jeg jo ikke interessert i, sier Holthe.

Vi trappet derfor opp med den familievennlige Peugeot Partner Tepee Electric - en helelektrisk personbil med mye plass. Magnus og sønnene fikk i oppgave å pakke alt de trengte for en herlig dag på stranda.

Bestill prøvekjøring av Peugeot Partner Tepee Electric på peugeot.no

Hvor mye tror du familien fikk plass til i bilen? Se video øverst i saken.

NOK PLASS? Familien Holthe fikk prøve å pakke alt de trengte til en dag på stranda i en Peugeot Partner Tepee Electric.
NOK PLASS? Familien Holthe fikk prøve å pakke alt de trengte til en dag på stranda i en Peugeot Partner Tepee Electric. Vis mer

Partner Tepee Electric har 675 liter bagasjeromsplass, noe som er langt mer enn de fleste elbiler kan skilte med. Velger man i tillegg å slå ned baksetene, får man hele 3000 liter til disposisjon. Det er mye pakkeplass!

Bra for lommeboka

Det er mye penger å spare om du velger elbil. Du slipper moms og engangsavgift ved både kjøp og leasing. I tillegg får du fritak for bomavgifter over hele landet. At du parkerer gratis på offentlige parkeringsplasser er også en gulrot for mange.

Ifølge Elbilforeningen, er gjennomsnittlig besparelse på en elbil 10.000 kroner per år. Det blir mange ekstra is for Magnus og gutta i sommerferien!

Lading og rekkevidde

Forskjellig rekkevidde finnes det omtrent like mye av som det finnes elbiler. Uansett hvor langt bilen er oppgitt til å kunne gå, vil rolig kjøring gi en langt bedre rekkevidde. Trykk derfor ikke gasspedalen helt i bånn om du vil øke rekkevidden.

MYE PENGER Å SPARE: Med en Partner Tepee Electric, kan Magnus og gutta spare tilsvarende 3000 kroneis i årlige bilutgifter.
MYE PENGER Å SPARE: Med en Partner Tepee Electric, kan Magnus og gutta spare tilsvarende 3000 kroneis i årlige bilutgifter. Vis mer
POSITIVT OVERRASKET : Både Magnus og gutta syntes bagasjerommet var overraskende stort.
POSITIVT OVERRASKET : Både Magnus og gutta syntes bagasjerommet var overraskende stort. Vis mer

Med Partner Tepee Electric kan du kjøre 170 kilometer (NDC) før bilen må lades.

Når du likevel trenger å lade, er det smart å vite hvor din nærmeste hurtiglader er. I større byer finnes det heldigvis mange av disse, og i en hurtiglader vil Partner Tepee Electric lade til 80 prosent på kun 30 minutter.

RASK LADING: I en hurtiglader vil Partner Tepee lade til 80 prosent på 30 minutter.
RASK LADING: I en hurtiglader vil Partner Tepee lade til 80 prosent på 30 minutter. Vis mer

Få oversikt

Dersom det er varmt ute, har vi enda et smart tips. Det er å kjøle ned bilen før bruk! Dette gjøres enkelt med appen «MyPeugeot».

Med appen har du også full oversikt over forbruk, kilometerstand, informasjon om dine kjøreturer, når bilen skal på service og annen praktisk info.

Vil du prøvekjøre Peugeot Partner Tepee Electric? Bestill på peugeot.no

GENIAL APP: Med Peugeot-appen får Magnus Holthe full oversikt over bilen din.
GENIAL APP: Med Peugeot-appen får Magnus Holthe full oversikt over bilen din. Vis mer

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media