Annonsørinnhold

Dette er årets store julegavefavoritt

Tor André (29) fra Drammen fikk realisert sin store drøm. Lenger ned i saken kan du lese mange andre tips til Norges 800 beste opplevelsesgaver - og det er langt fra bare motorsport ....

JULEGAVEFAVORITT: Lamborghini Huracan på lukket bane på Rakkestad.
JULEGAVEFAVORITT: Lamborghini Huracan på lukket bane på Rakkestad. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

I en verden hvor alle har alt, er det ikke lett å finne den perfekte gave. Så hva gir du i julegave til de som har alt nå til dags? Hvis du skal følge gavetrenden som brer seg i Norge, er svaret opplevelsesgaver.

Hva er egentlig en opplevelsesgave?

Det er gaver som kan oppleves: en aktivitet, reise, attraksjon, et opphold eller lignende. Norge bugner over av gode opplevelser, men det er ikke alltid like lett å vite hvordan man kan gi de bort som gaver.

Dette bestemte YouWish seg for å gjøre noe med. Siden 2013 har de samlet over 800 av Norges beste opplevelser på ett sted, hvor du enkelt kan kjøpe disse som gaver til de du er glad i.

Opplevelser er perfekte gaver til de som har alt

Opplevelser er flotte gaver som gir minner for livet. Opplevelser vil ikke støves ned i boden eller gå i stykker. En opplevelse er en gave man kan glede seg til og mimre over i årene som kommer.

Velg blant 800+ opplevelsesgaver hos YouWish.no

Dette er årets store julegavefavoritt

Julegavene det lukter svidd gummi av

YouWish.no tilbyr et stort utvalg av kjøreopplevelser innen motorsport og supersportsbiler. Det er ikke mange som kan si at de har sittet bak rattet i en heftig supersportsbil. Nå kan du gi bort en gave som realiserer nettopp denne drømmen! På YouWish.no finner du opplevelser hvor man kan prøvekjøre Ferrari og Lamborghini på motorvei eller flystripe, eller Porsche på racerbane!

– Vi tilbyr et bredt spekter av opplevelser, alt fra unike overnattinger til Alpakkavandringer og Italian dinner date, men sportsbiler er en av de desidert største bestselgerne blant gavekjøpere hittil i år, sier Björn Trolin, daglig leder i YouWish.

– Dette er den perfekte julegave for å overraske din bilinteresserte pappa med eller kjæresten din. Jeg sier, glem vinflasken eller FIFA-spillet du har tenkt på i år, og overrask heller en du er glad i med en kjøreopplevelse og et minne for livet, smiler Trolin.

Tor André (29) sin kone ville overraske sin mann med noe hun var sikker på han ville elske – Slik ga hun bort en gjennomtenkt julegave.

PERFEKT JULEGAVE: Opplevelsen Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad.
PERFEKT JULEGAVE: Opplevelsen Lamborghini Speedtest på lukket bane i Rakkestad. Vis mer

Tor André (29) fra Drammen mottok et gavekort i fjor på opplevelsen «Lamborghini Speedtest» i julegave fra sin kone. “Opplevelsen var veldig fartsfylt og full av adrenalin! Jeg satte meg inn i bilen, festet setebeltet og kjørte ut på flystripa. 0 – 100 km/t gikk på bare 3.1 sekunder og toppfarten var på utrolige 231 km/t,» sier Tor André med et smil.

“Det beste med opplevelsen var følelsen av rå kraft idet jeg trykket gasspedalen til bunns, og det å kjenne hvordan G-kreftene dro i kroppen under oppbremsing,» smiler han. “Det var veldig fint å få en opplevelse i julegave, og jeg vil absolutt anbefale det til andre som ikke vet hva de skal kjøpe til sine kjære,» avslutter 29-åringen fornøyd.

Se årets julegavetips på Motorsport og Supersportsbiler her

RASKE BILER: Den nye racerbanen på Vinstra Motorsportarena med BMW. Lokalisert i et fantastisk fjellmiljø.
RASKE BILER: Den nye racerbanen på Vinstra Motorsportarena med BMW. Lokalisert i et fantastisk fjellmiljø. Vis mer

Årets store nyhet - Lansering av nye racerbane-opplevelser!

Etter suksessen med kjøreopplevelser under sesongen 2021, lanseres nå en helt ny rekke med opplevelser i Norge når det kommer til Porsche på racerbane, både på Vinstra Motorsportarena og Vålerbanen.

– Til julen 2021 lanserte vi blant annet opplevelsen «Kjør supersportsbil på racerbane», der man selv kan få prøve seg som racerbilsjåfør,” forteller Mona Helgeland, kategoriansvarlig for supersportsbiler i YouWish. “– Å kunne sette seg bak rattet på en rå sportsbil og høre lyden av motoren som ruser, er en opplevelse som kundene våre har vært overveldende fornøyd med, sier hun.

Julegavetilbud på 50% mer kjøring

– Nå får de 200 første kundene opptil 50% mer kjøring inkludert i prisen, både på Vinstra og Vålerbanen. Dette er et introduksjonstilbud på pakken Kjør supersportsbil på racerbane, og er den pakken hvor man får mest kjøring for pengene, forteller Helgeland.

Vålerbanen, som er Skandinavias største kjøreanlegg, er en asfaltert motorsportbane som ligger flott til i Innlandet fylke, ikke lange biten fra Oslo. Vinstra Motorsportarena ligger i et naturskjønt fjellmiljø i Gudbrandsdalen, ikke langt fra Lillehammer.

SPORTSBIL: Action fra Vinstra Motorsportarena.
SPORTSBIL: Action fra Vinstra Motorsportarena. Vis mer

En fartsfylt opplevelse med strålende fornøyde kunder

– Vinstra Motorsportarena er bygget for 15 forskjellige grener og kan ha opptil 6 forskjellige motorsporter samtidig, forteller Per Christian Håveødegård, daglig leder hos Vinstra Motorsportarena.

– Vi har hatt alt fra elbiler til eventbiler med BMW konkurranser, til bilcross og dragracing. Det er mye moro som skjer oppe på Vinstra - det lukter mye svidd gummi, ler Håveødegård.

– Kunder er strålende fornøyde fra årets sesong. Vi har mange spennende planer og ideer for fremtiden, og kjøring med Porsche er en aktivitet vi ser frem til, avslutter han.

Les mer om julegavetilbudet «Kjør supersporsbil på racerbane» her

Dette er årets store julegavefavoritt
FARTSFYLT OPPLEVELSE: Opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest.
FARTSFYLT OPPLEVELSE: Opplevelsen Ferrari vs Lamborghini Speedtest. Vis mer

Å kjøre både Ferrari og Lamborghini er drømmen for mange

Å få prøvekjøre en bil i tre millioners klassen er en helt rå opplevelse som ikke alle kan si de har opplevd. Det å kjenne hestekreftene gripe fatt i kroppen i det man trykker ned pedalen og akselererer ut fra startstreken, er noe helt unikt. Dette er noe mange drømmer om å oppleve i en bil som Lamborghini, Ferrari eller en rå Porsche.

Nå kan du enkelt gi bort muligheten til å kunne prøvekjøre både Lamborghini og Ferrari på motorvei eller få en skikkelig adrenalinfylt opplevelse på en 800 meter lukket bane.

– Mens kundene våre står og venter på at det er deres tur til å kjøre, kan man se gleden og spenningen i øynene deres. De store glisene sier det meste når de kommer ut av bilen etter kjøreturen, sier Mona Helgeland, kategoriansvarlig for supersportsbiler i YouWish.

– Tilbakemeldingene har også vært fantastiske! Det er spesielt gøy å se at det har vært en god del jenter som har prøvd seg bak rattet under denne sesongen, avslutter hun.

Se årets julegavetips på Ferrari og Lamborghini opplevelser her

Slik overrasket familien til Dag Tony (50) han med en julegave som passet hans hobbyer og interesser

Dag Tony fra Holter mottok opplevelsen «Lamborghini Speedtest» av sin kone, datter og sønn i julegave.

Dette er årets store julegavefavoritt

– Dette var for meg som motor- og bilinteressert en utrolig stor opplevelse, forteller Dag Tony.

–Dette kan vanskelig beskrives med andre ord enn rått, intens med mye lyd! Rett og slett helt topp! Lyden av kreftene i motoren, de vanvittige kjøreegenskapene og en voldsom akselerasjon som gikk opp i hastighet under trygge, kontrollerte forhold. Jeg har bilder både i hodet, og på mobilen som jeg kan garantere at aldri blir slettet. Jeg kunne ikke fått en bedre gave, dette var helt innertier, smiler han fornøyd.

Utvalgte julegavetips 2021 - Årets beste opplevelsesgaver

OPPLEVELSESGAVER: Lamborghini Speedtest, Ferrari og Lamborghini på landevei, Ferrari vs Lamborghini Speedtest og Kjør supersportsbil på racerbane. (Fra venstre til høyre).
OPPLEVELSESGAVER: Lamborghini Speedtest, Ferrari og Lamborghini på landevei, Ferrari vs Lamborghini Speedtest og Kjør supersportsbil på racerbane. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Motorsport og supersportsbiler fra 695 kr - Årets julegaver 2021

1. Kjør supersportsbil på racerbane (Nyhet og introduksjonstilbud på opptil 50% mer kjøring)

2. Lamborghini speedtest (Bestselger)

3. Kjør Ferrari

4. Bilcross deluxe

5. Ferrari vs Lamborghini speedtest

6. Gokart for to

7. Bilcross

8. Kjør Formel 1-bil

9. Kjør ferrari og Lamborghini (Drømmeopplevelse)

10. Porsche speedtest

Se 50+ Motorsport- og Supersportsbil-oppevelser hos YouWish.no

EKSOTISK OVERNATTING: Natt i svevetelt på Melhus, Mirror Cabin på Fenstad, Tretopp Dome i Rakkestad og Igloo Dome i Viken. (Fra venstre til høyre).
EKSOTISK OVERNATTING: Natt i svevetelt på Melhus, Mirror Cabin på Fenstad, Tretopp Dome i Rakkestad og Igloo Dome i Viken. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Unike overnattinger fra 590 kr - Årets julegaver gitt med omtanke 2021

1. Dome glamping (Bestselger)

2. Natt i svevetelt (3 nye destinasjoner)

3. Mirror cabin

4. Natt i tretopphytte

5. Holmenkollen cabin

6. Husbåt seacation

7. Glamping

8. Stabbursnatt

9. Igloo dome

10. Snøhotell

Se 50+ unike overnattinger hos YouWish.no

MASSASJE: Spesialbehandling, Klassisk behandling, Aromamassje og Massasje. (Fra venstre til høyre).
MASSASJE: Spesialbehandling, Klassisk behandling, Aromamassje og Massasje. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Spa og velvære fra 490 kr - Årets mest behagelige julegaver 2021

1. Klassisk spapakke (8 nye destinasjoner)

2. Floating

3. Massasje

4. Duomassasje med IR sauna

5. Parfloating med massasje

6. Romantikk på sparesort

7. Behandling for han

8. Pedikyr og fotmassasje

9. Sjokoladebehandling

10. Candle massasje (Nyhet)

Se 120+ Spa- og velværeopplevelser hos YouWish.no

TIL HAN: Ølsmaking for to, Laksesafari og hytteovernatting, Indoor skydive og Whiskysmaking for to. (Fra venstre til høyre).
TIL HAN: Ølsmaking for to, Laksesafari og hytteovernatting, Indoor skydive og Whiskysmaking for to. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Til han fra 300 kr - Årets julegavetips 2021

1. Riflepakken for to (Nyhet)

2. Ølsmaking for to (Bestselger)

3. Indoor skydive

4. SNØ Indoor skipark

5. Skytepakken for to

6. Pilot for en dag

7. Opplevelsesgavekortet (800+ opplevelser)

8. Behandling for han

9. Kinodate

10. Game of Thrones escape

Se 400+ julegavetips til han hos YouWish.no

TIL HENNE: SNØ Indoor skipark i Oslo, Bobraft i Lillehammer, Hundekjøring Deluxe i Steinkjer og Parfloating i Oslo. (Fra venstre til høyre).
TIL HENNE: SNØ Indoor skipark i Oslo, Bobraft i Lillehammer, Hundekjøring Deluxe i Steinkjer og Parfloating i Oslo. (Fra venstre til høyre). Vis mer

Til henne fra 415 kr - Årets julegavetips 2021

1. Alpakkavandring for to (Bestselger)

2. Massasje (8 nye destinasjoner)

3. Wallmans Dinnershow

4. Harry Potter escape

5. Italiensk matkurs

6. Floating

7. Opplevelsesgavekortet (800+ opplevelser)

8. Vinsmaking

9. SNØ Skipark & alpinburger

10. Candle massasje

Se 400+ julegavetips til henne hos YouWish.no

Utvalgte kategorier

Eventyr og action (100+ opplevelser)

Kulinariske opplevelser (150+ opplevelser)

Cruise og kos (40+ opplevelser)

Unike overnattinger (50+ opplevelser)

Barn og familie (150+ opplevelser)