Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Gavetrenden tar Norge med storm

Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Nordmenn ønsker seg opplevelser i julegave.

En undersøkelse gjort av Respons Analyse og DNB viste at de aller fleste ønsker seg en opplevelse i julegave. Hele 42 prosent kunne tenkt seg for eksempel, en reise, middag eller et kulturelt arrangement i julegave.

– Bak opplevelser ligger det gjerne tid og omtanke, noe som får mottaker til å føle seg sett og verdsatt, sa forbrukerøkonom Silje Sandmæl.

Slik gir du bort en opplevelsesgave med omtanke

YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted, hvor du kan kjøpe disse som gaver til de du er glad i. Velg blant over 500 opplevelsesgaver som du kjøper på 1-2-3 og mottar på 5 minutter! Fiks ferdig, klar!

Unngå stress i lange køer og mas på store kjøpesentre. Gi bort minner for livet direkte fra sofakroken - minner som får folk vekk fra skjermen og ut på livet!

Gavene som tar Norge med storm

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver til kjæresten - han

1. Ølsmaking for to. 2. Indoor skydive. 3. Mordmysteriet på Akershus Festning. 4. Stand-Up kveld for to. 5. Flysimulator 737-800. 6. Bobraft. 7. RIB safari. 8. Glacier hike på blåis. 9. Fjordsightseeing. 10. Mat og øl i kombinasjon.

Interessen har aldri før vært større

I 2019 doblet YouWish.no salget av sportsbilspakker på Gardermoen - interessen har aldri før vært større! Kjør Lamborghini er den perfekte gaven til bror eller far som lenge har drømt om en kjøretur full av testosteron! Lamborghini er en supersportsbil av ypperste klasse, med en illsint motor og fart som kommer til å ta pusten fra de fleste!

Les mer om bestselgeren Kjør Lamborghini her

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Samboeren til Leif (48) ville gi bort en gave fylt av lidenskap - slik overrasket hun samboeren sin som ga han store forventninger.

Leif fikk nemlig kjøre supersportsbil i bursdagsgave fra sin samboer.

- I det brølet fra motoren startet, ble jeg sugd ned i setet og jeg måtte klamre meg fast i rattet. Jeg måtte bite tennene sammen for å ikke slippe opp gassen som de fleste andre gjør. Jeg hadde ikke blitt særlig overrasket om bilen hadde lettet og flydd av gårde som en F16! Det var akkurat sånn det føltes ut, og denne følelsen stoppet altså ikke – noen gang!

Finn de perfekte opplevelsesgaver til kjæresten på YouWish.no. Pris fra 175 kr

Finn over 28 kjøreopplevelser på YouWish.no.Pris fra 995 kr.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver til kjæresten - henne

1. Romantikk på slottet. 2. Natt i tretopphytte. 3. Romantisk Getaway. 4. Luksusbehandling. 5. Parfloating. 6. Sushikurs. 7. Sjokoladesmaking. 8. Floating med massasje. 9. Romantikk på sparesort. 10. Spa og velværedag.

Opplevelsen havner blant de mest populære i 2019

Med sine lange nakker, goofy ansikt og myke pels, lever alpakkaen i nydelige omgivelser i naturen. De bærer noe av den mykeste pelsen man noen gang vil kjenne. De har fantastisk flotte og bemerkelsesverdige personlighetstrekk som er en fryd å møte på. Det er ikke rart at denne sjarmerende og koselige opplevelsen havner blant de mest populære i 2019.

Les mer om Alpakkavandring for to

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Venninnen til Marit (37) ville overraske henne med en gave som ville gi en god følelse - slik ga hun bort en sjelereise av en opplevelse!

Marit fikk nemlig oppleve å møte disse rare men sjarmerende dyrene da hun fikk Alpakkavandring for to i gave fra sin venninne.

- Dette var en helt fantastisk opplevelse. Møte med alpakkaer er virkelig rene sjelereisen! Alpakkaen er et utrolig underholdende og underlig dyr, så det ble mye latter på vandringen.

Finn de perfekte opplevelsesgaver til kjæresten på YouWish.no. Pris fra 175 kr.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver til de som liker mat & drikke

1. Restaurantbesøk for to. 2. Kanalcruise med middag. 3. Ølsmaking og sliders. 4. Hjuldamper med middag. 5. Ost og vin i kombinasjon. 6. Top Gear Experience. 7. Afternoon tea. 8. Middag for to. 9. Kulinarisk matvandring. 10. Matlagingskurs.

Perfekt gave for de som setter pris på godt øl

Ølsmaking for to har toppet listen som den mest populære opplevelsen flere år på rad, og det slår ikke feil i år heller. Dette er den perfekte gave for de som setter pris på godt øl, samt ønsker å lære med om prosessen bak ølbrygging og spennende smaker. Ølsmaking for to er en smaksrik opplevelse som gir mye nyttig og interessant kunnskap.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Les mer om bestselgeren Ølsmaking for to

Familien til Morten (32) ville finne en kunnskapsrik, samt morsom gave - slik ga de bort en gave som falt i smak!

Morten fikk nemlig ølsmaking for to av familien sin i bursdagsgave. Han synes opplevelsen var positiv, mye takket være en dyktig foredragsholder.

- Dette er veldig interessant å fordype seg i og jeg fikk veldig god kunnskap om øl etter denne opplevelsen. Dette gjorde meg nysgjerrig på å vite mer. Jeg synes det er flott å få en opplevelse i gave og det er absolutt noe jeg kunne tenkt å gi bort selv.

Finn over 30 smaksopplevelser på YouWish.no. Pris fra 300 kr.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver for spektakulære overnattinger

1. Hotellnatt i suite. 2. Overnatting i Igloohut. 3. Birdbox. 4. Romantisk Getaway. 5. Natt i tretopphytte. 6. Københavncruise for to. 7. Panorama Lodge. 8. Svevetelt med friluftspakke. 9. Dome Glamping. 10. Norsk Vingårdsopplevelse.

En naturopplevelse man sent vil glemme Dome Glamping - en eventyrlig opplevelse i et luksustelt er bland de mest populære opplevelsene i år igjen. Her vil man kunne nyte utsikten over et majestetisk naturlandskap, med en kopp kaffe i hånden og lyden av spraket fra veden i peisen. Dette er en naturopplevelse man sent vil glemme og en perfekt opplevelse for familien som vil skape fantastiske minner sammen!

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Les mer om Domeglamping
Les mer om Domeglamping for familien

Tone (43) ville gi en litt annerledes gave til familien - slik ga hun bort et magisk møte og minner for livet

Tone Beate Grændsen fra Slattum kjøpte nemlig Glamping i julegave til sin samboer.

- Opplevelsen var helt magisk! Det beste var vel at det var camping med luksus, altså gode senger, deilig sengetøy, peis og utsikt.

- Domen var veldig flott! Jeg likte spesielt godt at det var store «vinduer» så man kunne sitte å drikke kaffe og se ut på naturen. Det var helt magisk å ligge i sengen og bare nyte utsikten etter hvert som solen gikk ned, og bare det å ligge å høre på veden sprake i peisen satte virkelig stemningen.

Finn over 110 overnatting- og weekendopplevelser på YouWish.no. Pris fra 990 kr.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver for spa og velvære!

1. Massasje. 2. Duobehandling. 3. Spadag med lunsj. 4. Sup yoga. 5. Floating. 6. Spapakke klassisk. 7. Spesialbehandling. 8. Luksus-behandling. 9. Cryo cooling experience. 10. Avkobling på sparesort.

Gavekort på vinterens vakreste eventyr

Hundekjøring er en gave som vil glede både store og små. Hvorfor ikke bort et gavekort på vinterens vakreste eventyr og bli med selv? Det er sjelden får man en slik sjanse til å være i kontakt med naturen.

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Les mer om Hundekjøring her

Datteren til Nina (57) ville gi et bort minne for livet i gave til sin mor - Slik ga hun bort noe flott å mimre over!

Nina fikk nemlig et herlig møte med noen firbeinte venner med opplevelsesgaven, hundekjøring. Denne opplevelsen fikk hun dele med sin datter.

- Jeg ser tilbake på denne opplevelsen med glede. Jeg var omringet av varme fra glade og ivrige huskyer, og ikke minst minnes jeg smilet og latteren til min datter da vi satte ut på opplevelsen. Dette er absolutt noe jeg kan anbefale - en herlig gave for å skape gode minner!

Finn over 95 spa og vælværeopplevelser på YouWish.no. Pris fra 195 kr

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Topp 10 julegaver innen sportsbilsopplevelser

1. Kjør en formel 1-bil. 2. Kjør supersportsbil på racerbane. 3. Lamborghini Speedtest. 4. Kjør McLaren. 5. Adrenalintur på bane. 6. Top Gear Experience. 7. Kjør AMG GT R. 8. Kjør Ferrari. 9. Porsche Speedtest. 10. Audi R8 Driver Experience.

Flysimulator topper listene om årets mest populære opplevelser

Det å faktisk trykke på alle knappene og styre spakene til et fly er noe helt spesielt, og i en flysimulator vil man bli kastet inn i et scenario som føltes veldig realistisk og spennende. Flysimulator topper listene om årets mest populære opplevelser, og det er ikke uten grunn.

Les mer om Flysimulator her

image: Dette er de mest populære opplevelses-gavene i 2019

Helene (29) ville gi bort en morsom og spennende gave - slik overrasket hun pappan sin med en gave som ble en hit!

Helene ga nemlig opplevelsesgaven, Flysimulator 737 – 800 til sin pappa.

- Pappa fortalte meg at det beste med hele opplevelsen var å bli kastet inn i et scenario som føltes veldig realistisk. Han har alltid hatt stor interesse av fly så gaven falt midt i blinken - noe som gjorde meg kjempeglad!

- Pappa hadde hatt en kjempefin opplevelse som “pilot for en dag.” Han syntes dette var veldig stas og har skrytt til flere kompiser. Det blir absolutt tommel opp herfra så vi er begge storfornøyde!

Finn de perfekte opplevelsesgaver til pappa på YouWish.no. Pris fra 175 kr.
Finn over 56 motorsportsopplevelser på YouWish.no. Pris fra 320 kr.

Velg opplevelser etter fylke her:
Akershus (76), Aust-Agder (14), Buskerud (43), Finnmark (2), Hedmark (47), Hordaland (74), Møre og Romsdal (6), Nord-Trøndelag (4), Nordland (10), Oppland (50), Rogaland (91), Sogn og Fjordane (2), Trøndelag (56), Telemark (55), Troms (6), Vest-Agder (5), Vestfold (67), Østfold (77).

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.