Champions League: Ajax-Tottenham

Dette er den store vinneren

Mauricio Pochettinos tårevåte ansikt forteller alt om viktigheten av Champions League. Og hvordan det føles å gå til finalen.

DEN STØRSTE VINNEREN: Tottenhem-manager Mauricio Pochettino var utenfor seg selv etter triumfen i Amsterdam. Først gråt han som et barn. Så kom dette. Foto: AP
DEN STØRSTE VINNEREN: Tottenhem-manager Mauricio Pochettino var utenfor seg selv etter triumfen i Amsterdam. Først gråt han som et barn. Så kom dette. Foto: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Ajax-Tottenham 2–3 (2–0) 3–3 sammenlagt

JÜRGEN KLOPP HADDE noen minutter til å ta finalebilletten inn over seg da Divock Origi ga Liverpool det avgjørende målet elleve minutter før full tid.

Derfor smilte han sitt største smil.

MAURICIO POCHETTINO FIKK Tottenhams seiersmål midt i trynet fem minutter og tre sekunder på overtid.

Derfor gråt som han som et barn.

AV FIRE OMGANGER mot Tottenham var Ajax best i de tre første. Best i London og klart best i første omgang i Amsterdam. Men selv 3–0 var ikke nok da Mauricio Pochettino nok en gang viste hvilket fotballgeni han er.

Finnes det en bedre taktiker, strateg og kampanalytiker i dagens fotball enn Totenhams argentiner, en mann som til de grader evner å snu en fotballkamp i løpet av en pauseprat på 15 minutter.

Nei, jeg tror ikke det.

FINNES DET ET fotballiv etter døden må Johan Cruyff ha vridd seg i graven tirsdag kveld. Barcelona skal jo ikke se ut som de så ut på Anfield. Barcelona skal ha ballen, kontrollere spillet og dominere. Ikke la seg bli kontrollert, kneblet og dominert. Og denne onsdagskvelden, fortsatt under forutsetning av at det slås noen pasninger på den andre siden også, skjedde det igjen da Ajax raknet totalt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer