Annonsørinnhold

Dette er høstens hotteste gummistøvler

Viking Footwear og Holzweiler har gått i kompaniskap for å designe det som fort kan bli det mest trendy du ser denne høsten.

Dette er høstens hotteste gummistøvler

De norske merkene Viking Footwear og Holzweiler, som begge er blitt internasjonale suksesser, har teamet opp for å skape en ny serie med virkelig lekre gummistøvler.

Sognsvann-modellene er en oppgradering av de klassiske Viking-gummistøvlene der Holzweiler blant annet har bidratt med sitt kjennetegn når det kommer til fottøy - tykke og kraftige såler.

Sognsvann kommer i tre farger - pastellgul, lyseblå og sort. De urbane gummistøvlene er selvsagt vanntette og er laget uten PVC.

Du kan velge mellom modeller med høyt og lavt skaft.
Du kan velge mellom modeller med høyt og lavt skaft. Vis mer

Vær obs på at Sognsvann er en limited edition-serie, så her lønner det seg å slå til først som sist dersom du skal sikre deg et par i din størrelse.

Les mer om Sognsvann-modellene og bestill her

Se alle gummistøvler fra Viking Footwear

Høstnyhet fra Jean Paul

Dette er høstens hotteste gummistøvler

Vi tar også med en annen spennende nyhet innen fottøy. Jean Paul Lyon er en utrolig lett og behagelig sko med pustende og sømløst overmateriale for maksimal komfort.

Skoen har en dempet innersåle og en fulldempet scandiflex yttersåle som er utviklet for skandinaviske forhold.I tillegg til en forsterket tupp har skoen reflekspaneler som gjør deg synlig om natten.

Prisen er kun 899 kroner, så her får du en kvalitetssko til en svært rimelig penge.

Jean Paul Lyon finnes både for dame og herre. Se de ulike fargene her.

Sjekk også ut: Get Inspired har stort salg på sko og klær

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer