Annonsørinnhold

Dette er kvinners nye favorittleketøy

Klitorisstimulatoren Femmegasm har tatt Norge med storm og solgt seg inn på bestselgerlisten til Nytelse.no.

Dette er kvinners nye favorittleketøy

Nordmenns interesse for sexleketøy har skutt i været de siste årene, noe sexologen mener er et sunnhetstegn for det norske hverdagslivet. Nå er det klitorisstimulatoren Femmegasm som alle kvinner vil ha. Den er vanntett og perfekt å bruke både alene og sammen med en partner.

– Det er viktig å finne tid til seg selv på denne måten i hverdagen, uansett om man er singel eller i et parforhold. Det er stressdempende og sunt med orgasme, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no Maria K. Ebbestad.

– Femmegasm er kvinnenes nye favorittleke, sier sexolog Maria K. Ebbestad.

Sikre deg Femmegasm her!

Ny favoritt: Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din. Vis mer

Hva er Femmegasm?

– Det er kvinnenes nye favorittleke. Her har man muligheten til å bli sendt til himmels på noen minutter. Den er morsom å bruke sammen, både som forspill og under samleie. Den er liten og diskré, med en unik funksjon som etterligner god oralsex eller en partner som er flink med fingerene, forteller sexolog Maria Ebbestad.

Femmegasm tapper, kiler og kjæretgner de aller mest følsomme områdene på kroppen din med mange ulike moduser for vibrasjon og pulseringer. Hvis du har prøvd og liker lufttrykksvibratorer, bør du absolutt prøve denne! Den er annerledes og vil gi deg en helt ny type stimuli!

– Akkurat nå får du kvinners favoritt til kun 468 kroner, som er hele 40% rabatt avslag, smiler sexologen.

Les mer om Femmegasm

— 9 av 10 kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og et leketøy kan derfor være svært nyttig for at man oppnår orgasme nærmere hverandre, sier sexologen.
Sexekspert: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.
Sexekspert: Maria K. Ebbestad er sexolog, har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Vis mer

Kjøp Femmegasm her!

Perfekt både alene og sammen

– Husk at man ikke bruker sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Klitorisstimulatoren Femmegasm er derfor perfekt både alene og sammen med partner under samleie.

– Den er liten og enkel å holde under samleie, noe som gjør den perfekt å bruke sammen med partner. Kvinner bruker ofte litt lenger til på å oppnå orgasme, så det kan være smart å ha med et leketøy under akten, forklarer sexologen, og legger til at den også er fin å ha med på ferie.

Ebbestad påpeker også at det er viktig å bruke tilbehør som glidemiddel for å gjøre opplevelsen enda bedre.

– I høst syns jeg også man skal teste orgasmekrem. Det øker blodgjennomstrømningen som gjør at du kan oppnå raskere og sterkere orgasmer, smiler sexologen.

Dette er kvinners nye favorittleketøy

Sikre deg Femmegasm her!

En naturlig lykkepille

Maria mener alle er tjent med å bruke sexleketøy.

– Det spriter opp sexlivet og gir litt andre muligheter. Man kan for eksempel se sexpartneren bruke sexleketøy på seg selv, eller man kan bruke det på hverandre eller sammen.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy ofte er gode på å kommunisere, de har bedre sex og er opptatt av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet.

– Og sist, men ikke minst er orgasme sunt for kroppen. Når vi oppnår klimaks, frigjøres lykkehormoner og endorfiner i kroppen. Derfor er en orgasme på mange måter en naturlig lykkepille, avslutter hun.

Tid for høstkos: Femmegasm er det perfekte leketøyet og ta med seg inn i høstmørket for litt ekstra nytelse.
Tid for høstkos: Femmegasm er det perfekte leketøyet og ta med seg inn i høstmørket for litt ekstra nytelse. Vis mer

Kjøp kvinnefavoritten her!

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer