Annonsørinnhold

Nordmenn handler sexleketøy som aldri før

Dette er sex-ekspertenes favoritt: – Orgasmegaranti

Det er ingen tvil om at nordmenns interesse for sexleketøy har økt de siste årene. Denne trenden vil bli enda tydeligere fremover, mener sex-ekspert.

Dette er sex-ekspertenes favoritt: – Orgasmegaranti

Maria K. Ebbestad er sexolog og sex-ekspert i Nytelse.no, en av Norges største nettbutikker innen sexlektøy og erotiske produkter. Hun trekker frem spesielt ett produkt som norske kvinners store favoritt: «Womanizer».

– Jeg er ikke overrasket over at dette er en bestselger. Det har den vært siden den ble lansert i 2014, og nå er det Womanizer Premium 2 som er favoritten, forteller Ebbestad i Nytelse.no.

SEX-EKSPERT: Sexolog Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke og er blant annet kjent fra den populære podksten Klimaks.
SEX-EKSPERT: Sexolog Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke og er blant annet kjent fra den populære podksten Klimaks. Vis mer
– Alle par bør sette opp en ukeplan, og på den planen må sex inn. Maria K. Ebbestad, Nytelse.no

KJØP WOMANIZER MED ORGASME-GARANTI

Stimulerer klitoris

Teknologien til Womanizer baserer seg på trykkbølger som indirekte stimulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig.

– En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene. Likevel passer Womanizer selv for den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt, forklarer hun.

Ebbestad kan ikke få skrytt nok av den unike vibratoren:

– Womanizer er så bra at den kommer med 30 dagers orgasmegaranti. Den er helt stillegående og kan også tas med i dusjen.

KJØP WOMANIZER MED ORGASME-GARANTI

ALLE BØR EIE DENNE: Maria K. Ebbestad mener alle damer burde eie en Womanizer.
ALLE BØR EIE DENNE: Maria K. Ebbestad mener alle damer burde eie en Womanizer. Vis mer

– 75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme, og ingen person i verden klarer å stimulere slik som en Womanizer. Det er ikke uten grunn at den kommer med orgasmegaranti, understreker hun.

Ifølge Ebbestad passer vibratoren både for single og par. Hun anbefaler å ha den med som supplement under samleie, eller å nyte den alene.

Sjekk ut sex-ekspertenes beste tips for et bedre sexliv lenger ned i saken.

Eksklusivt produkt

– Womanizer Premium 2 er den mest luksuriøse Womanizer-modellen til dags dato. Dette er blant sexleketøyenes mest ekslusive produkter – det ultimate leketøyet for kvinner som ser etter noe mer enn bare en annen enhet å leke med, forteller Ebbestad.

Womanizer Premium 2 suger og napper forsiktig i klitoris med en unik effekt uten berøring. 14 ulike nivåer fra supermykt til superkraftig gir deg perfekt nytelse når du vil. Med flere intensitetsnivåer enn noen gang før, og en forbedret autopilotfunksjon som tar deg med på nye, uforutsigbare eventyr, representerer Womanizer Premium 2 den beste nytelsen av ypperste kvalitet!

MANGE FORDELER: Produktene er både stillegående og vanntette. Perfekt til sommeren!
MANGE FORDELER: Produktene er både stillegående og vanntette. Perfekt til sommeren! Vis mer

KJØP WOMANIZER MED ORGASME-GARANTI

Både for nybegynnere og viderekomne

Womanizer er et leketøy både for deg som er nybegynner innen sexleketøy og deg som ser etter det absolutt beste leketøyet som er laget for kvinner. Womanizer Liberty er en rimeligere variant. Den er litt mindre i størrelse, men stimulerer fortsatt alle nerveendene i klitoris.

– Womanizer Premium 2 har enda flere vibrasjonsnivåer. I tillegg har den en funksjon som gjør at når du ikke holder den inntil kroppen, stopper den å vibrere. Perfekt for de med barn, de som er bekymret for lydnivået og de som bor i kollektiv, tipser Ebbestad.

Akkurat nå får du orgasmegaranti på både Womanizer Premium 2 og Womanizer Duo. Så om du vil fylle sommeren med gode orgasmer, har Nytelse.no funnet din perfekte sommerflørt – nemlig Womanizer.

– Dette er produkter av høy kvalitet. Sveits er et land som mange forbinder med god økonomi, og at de er opptatt solid og god kvalitet. Så en liten fun fact er at Sveits er ett av landene i verden som selger desidert mest Womanizer Premium, avslutter Ebbestad.

KJØP WOMANIZER MED ORGASME-GARANTI

DEILIGE ORGASMER: Womanizer stimulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig.
DEILIGE ORGASMER: Womanizer stimulerer alle 8000 nerveendene i klitoris samtidig. Vis mer

Sexologens seks tips til et bedre sexliv

  • Gi hverandre alenetid.
  • Sett av tid til sex i ukeplanen.
  • Få TV-en ut av soverommet.
  • Ikke se på mobilen din etter klokka 19:00.
  • Hjelp hverandre i hverdagen.
  • Snakk sammen og del ønsker, behov og fantasier.

KJØP WOMANIZER MED ORGASME-GARANTI

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer