Annonsørinnhold

Sommerens hotteste sexleketøy:

Dette er trendene nå

Det er ikke bare dekorative hårklyper, fargerikt badetøy og chunky sandaler som trender denne sommeren, forteller Julie Jansen i Kondomeriet.

Dette er trendene nå

– Det er blitt trendy å eie sexleketøy!

Det sier Julie, som er sosiale medier- og presseansvarlig hos Kondomeriet.

Og som klesmoten, hårmoten og all annen form for mote, så skifter også sexleketøymoten fra år til år, forteller hun. Og denne sesongen byr på en rekke ulike trender – fra sterke farger til den lille sorte og ikke minst back to basic.

Under guider Jansen deg gjennom sommerens store sexleketøy-trender.

Dette er trendene nå

SE ALLE DE HOTTESTE SEXLEKETØYENE NÅ

Dette trender blant kvinner

Pretty in pink!

Knallsterke farger dominerer ikke bare motebildet om dagen. Den samme trenden sees også på soverommet – nærmere bestemt på leketøyene som kvinner vil ha denne sommeren. Fargene er energifylte og kraftige, og rosa og oransje er blant favorittene.

Se bare på bestselgerne Womanizer Liberty by Lily Allen, Mer Lyst Snerten analplugg og Mer Lyst Hissig klitorisvibrator.

– Rosa er en klassisk farge som mange forbinder med sexleketøy! Fargen er energisk og fresh og gjenspeiler gjerne lekenheten vi ønsker oss på soverommet, sier Jansen.

Dette er trendene nå

Bring back the 90s!

Vi snakker selvsagt om rabbitvibratoren... Selv om den har fått en kraftig makeover siden den nærmest ble allemannseie etter sin opptreden i «Sex and the City» på 90-tallet, er rabbitvibratoren tydelig populær denne sommeren.

Tre av bestselgerne er We-Vibe Nova 2, Tango Abrazo rabbitvibrator og Mer lyst Generøs rabbitvibrator.

– Rabbitvibratoren er en sikker vinner blant mange kvinner. Den stimulerer både g-punktet og klitoris samtidig og kan gi fantastiske kombinasjonsorgasmer!

Dette er trendene nå

Den lille sorte

«Den lille sorte» befinner seg ikke lenger kun i kvinners klesskap, men også i nattbordskuffen deres. Womanizer Liberty og We-Vibe Melt by Iselin Guttormsen er to av Kondomeriets absolutte bestselgere denne sommeren – begge i sexy sort og med orgasmegaranti!

Dette er trendene nå

SE ALLE DE HOTTESTE SEXLEKETØYENE NÅ

Dette trender blant menn

Diskré sexleketøy

En tydelig trend for gutta denne sommeren er sexleketøy som ikke er i nærheten av å se ut som et sexleketøy. Diskré varianter som ligner mer på høyttalere og kameralinser er i vinden"

Arcwave Voy masturbator og Arcwave Ion maturbator med trykkbølger er to av de bestselgerne innenfor denne trenden.

– Et stilrent design går aldri av moten. Begge sexleketøyene fra Arcwave kombinerer design og nytelse i et lite og diskré format som gutta digger.

Dette er trendene nå

Back to basic

Det er ikke bare blant kvinnene realistiske sexleketøy trender denne sommeren. Også for gutta finner vi naturtro varianter på topp, som blant annet flere av produktene fra verdenskjente Fleshlight!

– Mange menn er veldig visuelle i måten de tenner på, og nettopp derfor er Fleshlight blitt så populær. Flere forteller at de blir overrasket over hvor ekte produktet både føles og ser ut, sier Jansen i Kondomeriet.

Dette er trendene nå

Fifty Shades of Grey...

Vi snakker ikke om det erotiske universet skapt av forfattere E. L. James, men om fargepaletten som trender blant sexleketøy for menn denne sommeren. Fargene strekker seg fra grå og blå til sort. Manta penisvibrator og The Handy runkemaskin er noen av bestselgerne i den mørkere enden av fargeskalaen.

– Felles for disse sexleketøyene, bortsett fra fargenyansene, er at de gir gutta det lille ekstra under håndjobben. Enten i form av vibrasjoner eller at leketøyet rett og slett tar seg av hele håndjobben for deg!

Dette er trendene nå

SE ALLE DE HOTTESTE SEXLEKETØYENE NÅ

* Tilbudene varer fra 17. juli til 19. juli 2022, eller så langt lageret rekker.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer