Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

- Dette har endret mitt syn på meg selv og hva slags menn jeg fortjener

Slik kan du endre ditt tankemønster og møte din drømmepartner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Er du på evig jakt etter en partner som gjør deg lykkelig? Har du en tendens til å havne i destruktive forhold? Etter liknende store nettsuksesser i USA, lanseres nå endelig det norske nettkurset Fallinginlove.today. Fallinginlove.today hjelper deg med å endre tankemønster, og gir deg viktige verktøy i jakten på en livsledsager. Her lærer du deg hvordan du kan utnytte tidligere erfaringer til noe positivt, hva du bør fokusere på når du søker etter kjærligheten, og ikke minst hva som er den mest tiltrekkende egenskapen en person kan ha.

«Jeg var litt skeptisk til å ta et nettkurs for å finne den rette. Men Fallinginlove.today er en unik sjanse til å gå videre til et mye bedre og mer positivt liv. Endelig har jeg forstått at jeg måtte bli mer fornøyd med meg selv før jeg kunne tiltrekke meg den rette mannen» Kvinne 24, Tromsø

Her er en liten smaksprøve på noen av punktene som nettkurset tar for seg, 8 konkrete tips til hvordan du skal gå frem i jakten på din drømmepartner:

1. Lag deg tydelige mål om hva slags partner du er ute etter. Bli bevisst på hva som er viktig for deg.

2. Ha fokus på personlighet. Om han gjør deg glad er dette er mye viktigere enn utseendet!

3. Vær sosial impulsiv, åpen og treff nye mennesker. Bruk "ventetiden" på å gjøre alt som får deg i godt humør. Husk ingenting er så tiltrekkende som en glad og positiv person!

4. Ikke heng deg oppi hvordan eller når du kommer til å treffe den rette. Det skjer stort sett på en annen måte enn det man har sett for seg.

5. Husk at jo flere mislykkete forhold du har hatt, jo større sjanse har du for å bli lykkelig med en ny partner. Alt du har opplevd kan brukes som lærdom for å bringe deg videre. Så send bare positive tanker tildeg selv og de som har brakt deg dit du er i dag. Du er nemlig akkurat der du skal være - på vei til å treffe verdens beste partner.

6. Pass deg for å bli “avhengig av sluttmålet” Det vil si troen på at lykken er et bestemt sted, ved neste jobb eller i neste partner. Inntil du gir opp ideen om at lykke er et annet sted vil den aldri være der du er.

7. Husk at din fremtidige partner ikke nødvendigvis kommer med en merkelapp hvor det står "drømmemann". Så vær tilstede i hverdagen og nysgjerrig på mennesker du treffer.

8. Jo mer glad og fornøyd du er med deg selv, jo kortere er veien til å treffe en mann som blir skikkelig glad i deg!

«Med dette kurset fikk jeg mye inspirasjon! Jeg har endelig forstått hvilke feil har jeg gjort i mine tidligere forhold, og hvilke grep jeg må ta for å finne den mannen jeg drømmer om. Fallinginlove.today ga meg også noen nye gode vaner som gjør meg gladere og som gjør livet mitt mye bedre!» Kvinne 41, Sandvika
«Jeg har nettopp fullført kurset fallinginlove.today. Det har endret mitt syn på meg selv og hva slags menn jeg fortjener. Jeg gleder meg til reisen fremover, og skal ta i bruk de verktøyene som fallinginlove.today har gitt meg. Er jeg heldig vil drømmemannen møte meg på reisen!"» Kvinne 31, Moss

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på [email protected] for å få vite mer.