Annonsørinnhold

V75 på lørdag:

Dette kan du gjøre for 12 millioner*

Drømmer du om å vinne millioner av kroner? Her får du en liste over hva du kan bruke pengene på.

12 MILLIONER KRONER: Hva kan man egentlig bruke så mye penger til? Hva med årskort på Tusenfryd i 10.000 år fremover? Foto: Shutterstock
12 MILLIONER KRONER: Hva kan man egentlig bruke så mye penger til? Hva med årskort på Tusenfryd i 10.000 år fremover? Foto: Shutterstock Vis mer

På lørdag braker det igjen løs med V75 på Jarlsberg, og du har muligheten til å vinne svimlende 12 millioner kroner!*

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Hva får du egentlig for 12 millioner?

Det er ikke hverdagskost å vinne 12 millioner kroner, men om lykken først skulle inntreffe, er det alltid greit å vite hva du faktisk kan få for så mye penger.

For 12 millioner kroner kan du kjøpe 300.000 caffè latte på kafé, 22.727 kasser med brus (41.811 om du handler i Sverige), eller forhåndsbetale Netflix-abonnementet ditt i 11.235 år. Er du eventyrlysten, kan du heller bruke pengene på å leie luftballong hele 2000 ganger.

FLY MED LUFTBALLONG: Med 12 millioner kan du og en annen leie luftballong 2000 ganger. Foto Shutterstock
FLY MED LUFTBALLONG: Med 12 millioner kan du og en annen leie luftballong 2000 ganger. Foto Shutterstock Vis mer

Mange velger også å bytte ut bilen når de vinner store pengepremier, så hva med tolv stykker Tesla Model X? Du leste riktig! For den nette sum av 12 millioner kroner, kan du gå på storshopping og handle den populære elbilen i tolv ulike farger.

Du kan klaske til å kjøpe deg hytte ved sjøen OG på fjellet, spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant, nyte 3194 helger på spahotell med din kjære, eller spandere årskort på Tusenfryd for 10.000 av dine nærmeste venner.

NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner. Foto: Shutterstock
NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner. Foto: Shutterstock Vis mer

Med andre ord, det åpner seg muligheter om man er så heldig å vinne 12 millioner kroner under lørdagens V75-løp på Jarlsberg.

Men hva er V75 for noe? V75 er hestespillet med muligheten til de største premiene i Norge. Du kan spille V75 både som Stalltips og med egenutfylt kupong.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

VERDENS DYRESTE: Er du glad i god mat, kan du spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant. Den heter Sublimotion, og ligger på Ibiza i Spania. Her må du punge ut 17.000-20.000 kroner per person.
VERDENS DYRESTE: Er du glad i god mat, kan du spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant. Den heter Sublimotion, og ligger på Ibiza i Spania. Her må du punge ut 17.000-20.000 kroner per person. Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp starter, kan du bli den heldige som stikker av med 12 millioner kroner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer