Annonsørinnhold

Dette kan du gjøre for 12 millioner*

Drømmer du om å vinne millioner av kroner? Og er det noe spesielt du ønsker deg nå som det er black friday og black week? Her får du en liste over hva du kan bruke premiepengene på.

12 MILLIONER KRONER: Hva kan man egentlig bruke så mye penger til? Hva med å bo nesten et helt år på cruiseskip? Foto: Shutterstock
12 MILLIONER KRONER: Hva kan man egentlig bruke så mye penger til? Hva med å bo nesten et helt år på cruiseskip? Foto: Shutterstock Vis mer

På lørdag er det nok en gang duket for V75 på Leangen, og du har muligheten til å vinne fantastiske 12 millioner kroner!

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Hva kan du egentlig få for 12 millioner?

Det er ikke hver dag man stikker av med 12 millioner kroner på hestespill, men om du skulle være den heldige, er det alltid greit å vite hva du kan få for så mye penger - spesielt nå som black week er her.

NY VASKEMASKIN?: Om du finner de rette tilbudene under black week, kan du klinke til med opptil 2502 nye vaskemaskiner. Foto: Shutterstock
NY VASKEMASKIN?: Om du finner de rette tilbudene under black week, kan du klinke til med opptil 2502 nye vaskemaskiner. Foto: Shutterstock Vis mer

For 12 millioner kroner kan du for eksempel få 10.000 elektriske tannbørster, 2502 vaskemaskiner på tilbud, eller 12.012 dunjakker på halv pris.

Om du ikke er så interessert i black week, kan kanskje 22.727 kasser med brus (41.811 om du handler i Sverige) friste? Eller hva med 72.727 kilo (72,7 tonn!) melkesjokolade?

SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, og for 12 millioner kroner kan du meske deg med 72 tonn! Du kan rett og slett svømme i sjokolade. Foto: Shutterstock
SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, og for 12 millioner kroner kan du meske deg med 72 tonn! Du kan rett og slett svømme i sjokolade. Foto: Shutterstock Vis mer

Du kan også forhåndsbetale Netflix-abonnementet ditt i hele 11.235 år, eller dra 3194 helger på spahotell med din kjære. Om du er mer eventyrlysten, kan du for 12 millioner leie luftballong 2000 ganger eller kjøpe 1091 årskort i skianleggene i Hemsedal og Trysil.

Så enkelt blir du med på lørdagens V75-moro med Stalltips

NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner. Foto: Shutterstock
NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner. Foto: Shutterstock Vis mer

Du kan klaske til å kjøpe deg hytte ved sjøen OG på fjellet, spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant eller ta med familien til København med danskebåten hele 6000 ganger - og da snakker vi lugar med sjøutsikt! Om du heller vil bade i luksus, får du 255 netter for den samme summen på et av verdens dyreste cruiseskip.

Apropos luksus. Er du glad i god mat, kan du spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant. Den heter Sublimotion, og ligger på Ibiza i Spania. Her må du punge ut 17.000-20.000 kroner per person.

VERDENS DYRESTE: For 12 millioner kan du spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant. Foto: Shutterstock
VERDENS DYRESTE: For 12 millioner kan du spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant. Foto: Shutterstock Vis mer

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp starter, kan du bli den heldige som stikker av med 12 millioner kroner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer