Annonsørinnhold

Dette kan du gjøre for 12 millioner*

Drømmer du om å vinne millioner av kroner? Her får du en liste over hva du kan bruke pengene på nå som jula nærmer seg.

12 MILLIONER: Vi vil tørre å påstå at du kommer ganske langt med julehandelen om du skulle være den heldige vinneren av 12 millioner* kroner i helgas V75*. Foto: Shutterstock
12 MILLIONER: Vi vil tørre å påstå at du kommer ganske langt med julehandelen om du skulle være den heldige vinneren av 12 millioner* kroner i helgas V75*. Foto: Shutterstock Vis mer

På lørdag braker det igjen løs med V75 på Klosterskogen, og du har muligheten til å vinne svimlende 12 millioner* kroner like før jul! Kjekt om du ikke allerede er ferdig med julehandelen.

Dette skjedde nemlig en lykkelig spiller fra Østlandet forrige helg. Østlendingen prikket inn syv riktige og stakk av med 12.360.663 kroner som alenevinner!

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Så hva får du egentlig for 12 millioner?

Det er ikke hverdagskost å vinne 12 millioner* kroner som den heldige østlendingen, men om lykken først skulle inntreffe i førjulstiden, er det alltid greit å vite hva du faktisk kan få for så mye penger.

GLAD I PEPPERKAKER?: Om du bruker hele premien på pepperkaker, kan du meske deg med hele 190 tonn i jula. Foto: Shutterstock
GLAD I PEPPERKAKER?: Om du bruker hele premien på pepperkaker, kan du meske deg med hele 190 tonn i jula. Foto: Shutterstock Vis mer

For 12 millioner* kan du for eksempel kjøpe 4.848.000 meter (484 mil) med innpakningspapir. Det tilsvarer Norge på langs nesten to ganger! Du kan også få hele 190.476 kilo pepperkaker om du ikke liker å bake selv, eller 150 tonn med tynnribbe.

Og nå som Lucia er rett rundt hjørnet, skal det også bakes lussekatter, og i lussekatter trenger man safran (verdens dyreste krydder). For 12 millioner* får du hele 137 kilo med det gjeve krydderet - som igjen kan bli til over 16 millioner lussekatter. Det burde kanskje holde.

Så enkelt er det å levere en Stalltips-kupong

VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock
VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock Vis mer

Om du ikke har started med julegavene ennå, kan du for eksempel kline til med en langhelg i København for din kjære - hele 6000 ganger! Eller hva med 255 netter på verdens dyreste cruiseskip?

Om du ikke er så reiselysten, kan du heller gi bort tolv Tesla Model X til dine nærmeste, eller kjøpe alle til deg selv i ulike farger. For 12 millioner* kan du også gi bort 7100 pulsklokker, 2034 stk Playstation 5 eller herlige 3194 helger på spahotell.

NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner*. Foto: Shutterstock
NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner kroner*. Foto: Shutterstock Vis mer

Med andre ord, det åpner seg muligheter om man er så heldig å vinne 12 millioner* kroner under lørdagens V75-løp på Klosterskogen!

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp starter, kan du bli den heldige som stikker av med 12 millioner kroner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer