Annonsørinnhold

Dette kan du gjøre for 12 millioner*

Kanskje blir det din tur til å vinne millioner av kroner denne uka? Her har vi samlet idéer til hva du kan bruke gevinsten på.

SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, men vet du hvor mye sjokolade du kan kjøpe for 12 millioner kroner? Hint: Det er MYE! Foto: Shutterstock
SJOKOLADE: Mange er glade i sjokolade, men vet du hvor mye sjokolade du kan kjøpe for 12 millioner kroner? Hint: Det er MYE! Foto: Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På lørdag er det nok en gang duket for V75 på Forus Travbane i Stavanger, og du har muligheten til å vinne fantastiske 12 millioner kroner!

Husk V75-innlevering innen klokka 15:00.

Så lett er det å bli med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Hva om du faktisk vinner 12 millioner*?

Det er ikke hver dag man stikker av med 12 millioner* kroner på hestespill, men om du skulle være den heldige, er det alltid greit å vite hva du kan få for så mye penger.

For 12 millioner kroner kan du for eksempel kjøpe 300.000 caffè latte på kafé, 22.727 kasser med brus (41.811 om du handler i Sverige) eller hele 72,7 tonn melkesjokolade. For 12 millioner får du også 137 kilo av verdens dyreste krydder - Safran.

VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock
VERDENS DYRESTE: Safran er verdens dyreste krydder. For kun 0.5 gram, må du betale 43,70 kroner. Det tilsvarer en kilopris på 87.400 kroner! Foto: Shutterstock Vis mer

Du kan også klaske til med å kjøpe deg hytte ved sjøen OG på fjellet, spise 603 ganger på verdens dyreste restaurant eller nyte 3194 helger på spahotell med din kjære.

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner* kroner. Foto: Shutterstock
NYTELSE PÅ SPA: Hva med 3194 helger på spahotell med din kjære? Så mange ganger kan du unnde deg en helg på spahotell for 12 millioner* kroner. Foto: Shutterstock Vis mer

Ønsker du heller å bruke pengene på noe litt sunnere, kan du trene i 15.000 timer med egen PT, eventuelt kjøpe 1091 årskort til skianleggene i Trysil og Hemsedal. Du kan også gå Birkebeineren 3287 ganger om du virkelig er av den sportslige typen.

For den reiseglade, og når hverdagen er tilbake til normalen, kan du og familien dra til og fra København med danskebåten hele 6000 ganger - og da snakker vi lugar med sjøutsikt! Om du heller vil bade i luksus, får du 255 netter for den samme summen på et av verdens dyreste cruiseskip. Er du eventyrlysten, kan du heller bruke pengene på å leie luftballong hele 2000 ganger.

LUKSUS PÅ HAVET: Det er ikke noe problem å bade i luksus på et cruiseskip om du vinner 12 millioner.* Foto: Shutterstock
LUKSUS PÅ HAVET: Det er ikke noe problem å bade i luksus på et cruiseskip om du vinner 12 millioner.* Foto: Shutterstock Vis mer

Med andre ord, det åpner seg muligheter om man er så heldig å vinne 12 millioner* kroner under lørdagens V75-løp på Forus.

Så enkelt blir du med på lørdagens V75-moro med Stalltips

Hvorfor bruke Stalltips?

Du trenger ikke å vite noe som helst om verken hestenes humør eller kuskens dagsform for å spille som ekspertene. Om du leverer inn en V75 Stalltips-kupong, er jobben gjort for deg!

Du bestemmer kun hvor mye du vil spille for, og lar spillmaskinen velge ut en blanding av favoritthester og outsidere for deg. Dette serveres som ferdigutfylte kuponger - som heter Stalltips.

Fordi det også velges ut outsidere på kupongen, høyner du mulighetene for å vinne de store premiene. Hvem liker vel ikke tanken på en real outsider som overrasker på løpsdagen?

Og når lørdagens løp starter, kan du bli den heldige som stikker av med 12 millioner kroner!*

Her kan du levere en Stalltips-kupong til lørdagens løp

*Les mer om ansvarlig spill og vinnersjanser. Du kan også lese mer hos Hjelpelinjen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer