Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

STIMULERER: Womanizer har tilfredsstilt millioner av kvinner med sin unike teknologi. Den vanntette klitorisstimulatoren har blitt en kundefavoritt.
STIMULERER: Womanizer har tilfredsstilt millioner av kvinner med sin unike teknologi. Den vanntette klitorisstimulatoren har blitt en kundefavoritt. Vis mer

Dette leketøyet har gitt millioner av kvinner orgasme

Om du skal eie ett sexleketøy er det ingen tvil om hva du skal velge, sier eksperten. Womanizer stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels.

– Den var jo en revolusjon for kvinners sexliv da den kom, og utviklingen har ikke gjort den mindre populær, forteller Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks.
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Vis mer

Nytelse.no har siden starten i 2003 vokst seg til å bli en av Norges største nettbutikker innen sexleketøy. Og «den», som Maria K. Ebbestad snakker så varmt om, er Womanizer.

– Den er noe alle damer bør eie, mener Ebbestad.

– 75 prosent av alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg.

Ta med leketøy på ferie

Womanizer har tatt verden med storm – og det med god grunn. I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98 % (!) orgasme, og for 80 % av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter. Siden produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris kan man fortsette stimuleringen etter orgasme, noe som førte til at 73 % av testpersonene oppnådde multiorgasme under testen.

– Womanizer gir ikke bare deilige orgasmer, den er super å ha med på ferie for den er vanntett og helt stillegående, – selv om det ikke er så lett å være stille når du bruker den, smiler Ebbestad.

Bestill Womanizer til deg selv eller som gave her

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne.
SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne. Vis mer

Bortsett fra den populære Womanizer, merker Maria og de andre i Nytelse.no at det norske folk kjøper mye mer leketøy om sommeren. Fokuset er for de fleste at det tar liten plass slik at man kan ha det med på ferie og at de ikke lager for høy lyd, om man reiser med flere.

– Sommer er høysesong for oss, og det er ingen tvil om at mange pakker med seg leketøy på ferie, sier Maria Ebbestad.

Hun syns det er fint å se at folk holder gnisten oppe i ferien og nyter sommeren på flere måter enn bare å ha fri.

Bruk den sammen med kjæresten

Womanizer er også et perfekt leketøy å bruke sammen med en partner, fordi det er enkelt å bruke leketøyet riktig. Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene. Likevel er dette et leketøy som passer for selv den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.

– Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lengre tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

POPULÆR: Womanizer kommer i ulike prisklasser og farger. Det finnes også en egen reisevariant.
POPULÆR: Womanizer kommer i ulike prisklasser og farger. Det finnes også en egen reisevariant. Vis mer

Bli kjent med egen kropp

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gi deg sommerglød mer enn sola kan gi, sier Ebbestad.

FAST PLASS PÅ NATTBORDET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad.
FAST PLASS PÅ NATTBORDET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad. Vis mer

Forby TV på soverommet

I sommer anbefaler Ebbestad å bruke mindre tid på telefon og å se på serier. Hun tror veldig mange forhold går inn i automodus, man glemmer å ha sex og scroller seg heller i søvn.

«Mobilen kan være drepen for sexlivet» Sex-ekspert Maria Ebbestad

– Sett av to kvelder i uka der du og partneren bruker tiden på hverandre og ikke TV eller mobil. TV’n må ut av soverommet, selv om du gjerne vil se på en serie til du sovner. Og ikke scroll deg i søvn heller. Det siste du ser på før du sovner, bør være kjæresten din, ikke mobilen. Den er drepen for sexlivet. Disse rådene er ikke alltid så lette å følge, men det er viktig, råder Ebbestad

TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående.
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. Vis mer

Orgasmegaranti

I hele sommer gir Nytelse.no orgasmegaranti på Womanizer Premium. Det betyr at du kan returnere varen om den ikke holder det den lover.

– Selv om de aller fleste elsker Womanizer, passer den ikke for absolutt alle, og da er det fantastisk å ha denne garantien, slik at vi får muligheten til å finne et produkt som passer enda bedre til kunden, sier Ebbestad.

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, og det er ikke så tabubelagt å snakke om det, sier Maria Ebbestad.

Det viktigste rådet hun gir til dem som har gått til anskaffelse av en Womanizer, er i tråd med det norske helsemyndigheter sier:

KVALITETSPRODUKT: Womanizer Premium kommer med 30 dagers orgasmegaranti.
KVALITETSPRODUKT: Womanizer Premium kommer med 30 dagers orgasmegaranti. Vis mer

– God hygiene er viktig! Vær alltid nøye med rens. Ellers kan det oppstå infeksjoner.

– Og oppbevar den aller helst i boksen. Ulike sexleketøy bør ikke ligge sammen i en skuff.

Bestill Womanizer med orgasmegaranti her

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.