Annonsørinnhold

Dette leketøyet har gitt millioner av kvinner orgasme!

Om du skal eie ett sexleketøy er det ingen tvil om hva du skal velge, sier eksperten. Womanizer stimulerer alle de 8000 nervetrådene i klitoris og vil sende deg til himmels.

STIMULERER: Womanizer har tilfredsstilt millioner av kvinner med sin unike teknologi. Den vanntette klitorisstimulatoren har blitt en kundefavoritt. Bilde: Nytelse.no
STIMULERER: Womanizer har tilfredsstilt millioner av kvinner med sin unike teknologi. Den vanntette klitorisstimulatoren har blitt en kundefavoritt. Bilde: Nytelse.no Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

– Den var jo revolusjon for kvinners sexliv da den kom og utviklingen har ikke gjort den mindre populær, forteller Maria K. Ebbestad, sexologstudent og pressetalskvinne for Nytelse.no.

EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Bilde: Nytelse.no
EKSPERT: Maria K. Ebbestad har jobbet med sex og samliv i en årrekke, og er blant annet kjent fra podcasten Klimaks. Bilde: Nytelse.no Vis mer

– Alle kvinner bør eie en Womanizer, mener Ebbestad.

– Så godt som alle kvinner trenger klitorisstimuli for å få orgasme. Womanizer stimulerer 8000 nervetråder i klitoris samtidig. Det finnes ingen person i verden som kan gjøre det for deg.

Womanizer har tatt verden med storm og det med god grunn. I en undersøkelse der 1350 kvinner mellom 20 og 60 år fikk prøve Womanizer, fikk hele 98%(!) orgasme, og for 80% av kvinnene kom den etter mindre enn 6 minutter. Siden produktet aldri er i direkte kontakt med klitoris kan man fortsette stimuleringen etter orgasme, noe som førte til at 73% av testpersonene oppnådde multiorgasme under testen.

Vanntett og stillegående nytelse

– Womanizer kommer i mange varianter og prisklasser. Felles for de alle er at de gir deilige orgasmer. De nyeste versjonene, premium og Duo er også den helt stillegående, – selv om det ikke er så lett å være stille når du bruker den, smiler Ebbestad.

De nyeste modellene, Womanizer Premium og Duo er svært stillegående takket være Smart Silence-teknologi som slår av motoren når den ikke er i kontakt med huden.

- Så om du er redd for at noen skal ta deg på fersken er denne et bra valg. Så fort du hører eller ser noen kan du bare lette litt på leketøyet så stopper den, sier Ebbestad.

Bestill Womanizer til deg selv eller som gave her

SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne. Bilde: Nytelse.no
SALGET EKSPLODERER: Womanizer er mer populær enn noensinne. Bilde: Nytelse.no Vis mer

Bruk den sammen med kjæresten

Womanizer er også et perfekt leketøy å bruke sammen med en partner, fordi det er enkelt å bruke leketøyet riktig. Den unike teknologien baserer seg på trykkbølger og indirekte stimulering. En liten hette i silikon plasseres over klitoris og trykkbølger sendes direkte mot alle nerveendene. Likevel er dette et leketøy som passer for selv den mest følsomme, fordi klitoris aldri blir direkte berørt.

– Å bruke et leketøy som dette under samleie er et perfekt tilskudd siden kvinner ofte bruker lenger tid enn mannen for å oppnå orgasme. Det kan også være veldig pirrende å se henne bruke den på seg selv når orgasmebølgene slår over henne, tipser Ebbestad.

POPULÆR: Womanizer kommer i ulike prisklasser og farger. Det finnes også en egen reisevariant. Bilde: Nytelse.no
POPULÆR: Womanizer kommer i ulike prisklasser og farger. Det finnes også en egen reisevariant. Bilde: Nytelse.no Vis mer

Bli kjent med egen kropp

– For å få orgasmer, må du først bli kjent med din egen kropp og dine egne ønsker. Med eller uten sexleketøy anbefaler jeg alle å bruke tid med seg selv alene, sier Ebbestad.

Hun legger til at onani derfor er svært viktig, og man bør lære seg tre forskjellige teknikker som gir orgasme. På den er det lettere for andre når de som hjelpe deg å komme i mål.

– En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasme frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

FAST PLASS PÅ NATTBORDET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad. Bilde: Nytelse.no
FAST PLASS PÅ NATTBORDET: - Det er heldigvis ikke tabubelagt å eie et sexleketøy lenger, sier Ebbestad. Bilde: Nytelse.no Vis mer

Forby TV på soverommet

I høst anbefaler Ebbestad å bruke mindre tid på telefon og å se på serier. Hun tror veldig mange forhold går inn i automodus, man glemmer å ha sex og scroller seg heller i søvn.

«Mobilen kan være drepen for sexlivet» Sex-ekspert Maria Ebbestad

– Sett av to kvelder i uka der du og partneren bruker tiden på hverandre og ikke TV eller mobil. TV’n må ut av soverommet, selv om du gjerne vil se på en serie til du sovner. Og ikke scroll deg i søvn heller. Det siste du ser på før du sovner, bør være kjæresten din, ikke mobilen. Den er drepen for sexlivet. Disse rådene er ikke alltid så lette å følge, men det er viktig, råder Ebbestad

Råd for et bedre sexliv

1. Gi hverandre alenetid.
2. Sett av tid til sex i ukeplanen.
3. Få TV-en ut av soverommet.
4. Ikke se på mobilen din etter klokka 19.
5. Spill erotiske spill. Bryt ut av kjedelige vaner.
6. Få en Womanizer.

TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. BILDE: Nytelse.no
TÅLER VANN: Womanizer kan du fint ha med deg i både dusjen og badekaret. Dessuten er den helt stillegående. BILDE: Nytelse.no Vis mer

Prisgaranti og anonym levering

Blant kundene til Nytelse.no er 49 prosent kvinner og 51 prosent menn.

– Men det er ofte dama som bestemmer, og mannen som bestiller. Heldigvis er det å bestille et sexleketøy ganske lavterskel i våre dager, sier Ebbestad.

Nytelse.no har også prisgaranti. Det betyr at finner du et produkt til en lavere pris et annet sted gir Nytelse.no deg samme pris. I tillegg leveres alle pakker helt anonymt.

- Vi vet at diskresjon og trygghet er viktig for våre kunder. Derfor sendes alle varer fra oss helt anonymt, slik at du som kunde kan være helt sikker på at ingen vet hvor du har bestilt fra, forteller Ebbestad.

Bestill Womanizer med prisgaranti her

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer