Annonsørinnhold

Dette trenger du første gang du flytter hjemmefra

Den ultimate studentguiden - fortsett å scrolle for å finne alt du trenger når du flytter hjemmefra. Gjør det enklest mulig å kjøp på nettet for å få det levert rett på døra!

Dette trenger du første gang du flytter hjemmefra

Når man flytter hjemmefra er det mange ting som skal på plass og det kan være vanskelig å huske på alt. Her vil du finne det mest nødvendige for studenttilværelsen, samt noen gode triks.

Her finner du: dyner, sengtøy, håndklær & mer du ikke klarer deg uten

Velg en dyne og sengsett av kvalitet, slik at du kan sove komfortabelt både vinter og sommer.
Velg en dyne og sengsett av kvalitet, slik at du kan sove komfortabelt både vinter og sommer. Vis mer

Noe man som ofte trenger når man flytter hjemmefra er dyner, puter, sengesett, håndklær og andre tekstilvarer. Hos Princess har de akkurat nå massevis av slike varer på hele 50%. Det betyr at du kan gjøre mange kupp og spare på studentbudsjettet ditt!

Alle de viktigste redskapene til kjøkkenet

Dette trenger du første gang du flytter hjemmefra

Hos Ellos kan du ofte finne masse gode tilbud på elektronikkvarer til hjemmet. Som student er det definitivt essensielt å finne redskaper som kan brukes til flere ting og som gir nytte i hverdagen. Et tips fra Fattig Student er å bruke vaffeljern til både toaster og panini-presser. Da kan du plutselig lage vafler, toaste brødet fra fryseren og lage noen gode middagswraps.

Middag på en-to-tre

Er det noe som er mer praktisk og essensielt for en student som vannkoker og mikro?
Er det noe som er mer praktisk og essensielt for en student som vannkoker og mikro? Vis mer


En vannkoker er også perfekt til både å koke opp varmt vann til kaffe, nudler og rett-i-koppen-supper. Da blir en hektisk dag litt mindre stress. Selv om en mikrobølgeovn er gjerne er noe man dropper for det er i en høyere prisklasse, så er det definitivt verdt det. Fjordland på 1-2-3, varme lefser til fredagstacoen eller rester fra gårsdagen? Da er mikrobølgeovn et absolutt must.

Alt du trenger for et godt hjemmelaget måltid

Finn alt du trenger hos Ellos og få det levert hjem til deg.
Finn alt du trenger hos Ellos og få det levert hjem til deg. Vis mer

Når du faktisk har tid til å lage et kvalitetsmåltid, så trengs selvsagt også redskaper. Hos Ellos finner du også massevis av gryter, stekepanner, skjærebrett og kjøkkenkniver - med andre ord, alt du trenger til matlagingen.

Kjøp inn det viktigste til middagsbordet

Få et ekstra fint middagsbord.
Få et ekstra fint middagsbord. Vis mer

Det blir ikke middag uten servise og glass. Hos Ellos finner du et stort utvalg av fine og rimelige tallerkener, glass og skåler. Om du vil ha et hyggelig middagsbesøk av venner eller feire uken med et vorspiel, så trenger du absolutt noe å dekke bordet med. Finn alt fra middagstallerker, bestikk, vinglass og mer hos Ellos.

Bekjemp sommervarmen med en vifte fra Kjell & Co

Noe som er en stor nødvendighet under tropevarmen.
Noe som er en stor nødvendighet under tropevarmen. Vis mer

Det er ikke til å legge skjul på at leilighetene studentene bor i ofte har dårlig ventilasjon. Nå på sommeren betyr det at det blir kokvarmt selv om vinduene står oppe på vidt gap. Det kan derfor være lurt å investere i en vifte. Hos Kjell & Co kan du finne mange gode vifter med helt opptil 70 % avslag!

Føl deg hjemme med hyggelig dekor

Kun en ekstra pute i sofaen og et varmt pledd gjør en stor forskjell.
Kun en ekstra pute i sofaen og et varmt pledd gjør en stor forskjell. Vis mer

Det er viktig å trives i sitt nye hjem. Ved å kjøpe inn litt interiør gjør du det mer koselig og setter ditt preg på boligen. Kombiner noe praktisk med et stylingsprodukt. For eksempel kan du kjøp inn ullpledd som både gir farge til rommet, men også hjelper deg å holde varmen i vinter. Eller du velge en skittentøyskurv i tråd for å både gi varme til rommet - i tillegg til at den er super praktisk!

Gi enda mer liv til rommet med bilder fra Inzpero

Du får en helt annen romfølelse med bilder på veggene.
Du får en helt annen romfølelse med bilder på veggene. Vis mer

For å få et hjemmekoselig og hyggelig hjem, så bør du vurdere å investere i noen bilder til veggene. Redd for at utleier ikke godtar hull i veggen? Null stress! For flere steder kan du finne limestimler. Dette er lagd for at du enkelt kan henge opp bilder, uten at det blir noe stress etterpå.

Sov godt med en kvalitetsseng fra Bedre nætter

Det største innkjøpet er nok sengen, men det er en viktig investering for både søvn og helsen.
Det største innkjøpet er nok sengen, men det er en viktig investering for både søvn og helsen. Vis mer

Om du ikke har møblert leilighet er det enda flere ting som må på plass. Først og fremst, så er det viktig at du kjøper inn en kvalitetsseng, slik at du får en god natt søvn og at kroppen får hvile behagelig. Hos Bedre nætter kan du få hele 60 % rabatt på senger. Her er det også 100 netters prøve, som betyr at om du ikke sover fantastisk kan du sende sengen i retur gratis!

Alt av møbler finner du hos Ellos

Få en stilfull bolig med fine møbler fra Ellos, og tro det eller ei - de har masse studentvennlige priser!
Få en stilfull bolig med fine møbler fra Ellos, og tro det eller ei - de har masse studentvennlige priser! Vis mer

Ellos har også et stort utvalg av sofaer, spisebord og stoler. Som student kan det også være smart å ha en egen plass til skolearbeid. Et skrivebord kan hjelpe med dette og gir deg muligheten å jobbe hjemmefra når det er litt ekstra tiltak å dra til biblioteket eller lesesalen.

Hos Skousen finner du alt av hvitevarer

Matchende vaskemaskin og tørketrommel får du fra Skousen.
Matchende vaskemaskin og tørketrommel får du fra Skousen. Vis mer

Skousen er en kjent butikk som defintivt gir deg kvalitetsvarer. Finn AEG, Samsung, Miele og flere populære merker. Husk å kjøpe en vaskemaskin som passer dine behov, og se gjerne på hva Skousen selv anbefaler for et ypperlig tips.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer