Annonsørinnhold

Disse julekalenderne forsvinner først

Kalendere med hudpleie og skjønnhetsprodukter blir revet av hyllene hvert år - her er noen av de mest populære.

JULEKALENDERE med hudpleie og skjønnhetsprodukter er blitt en veldig populær tradisjon i desember.
JULEKALENDERE med hudpleie og skjønnhetsprodukter er blitt en veldig populær tradisjon i desember. Vis mer

Julekalendere med hudpleie og sminke blir som regel revet bort fra internetthylla, så her er det lurt å være tidlig ute. En kalender med skjønnhetsprodukter er den perfekte måten å teste bestselgere på, og oppdage nye favoritter. De fleste kalenderne har et godt utvalg av produkter og vi har oppsummert noen av de mest populære kalenderne og hva man kan forvente.

Kiehl’s Limited Edition Holiday Calendar 2022

Kiehl’s Limited Edition Holiday Calendar 2022
Kiehl’s Limited Edition Holiday Calendar 2022 Vis mer

Denne kule kalenderen gir deg noen av de beste produktene Kiehl’s har i sortiment. Små luker i en fargerik boks inneholder rens og krem til kropp og fjes, hårprodukter og serum med aktive ingredienser. Denne kalenderen passer perfekt for hudpleienerden, dem som elsker Kiehl’s, en god venninne eller kjærereste du vil skjemme bort. En bonus er at kalenderen kan gjenbrukes neste år, da boksene kan puttes tilbake i kalenderen.

Her finner du kalenderen.

LOOKFANTASTIC adventskalender 2022

LOOKFANTASTIC adventskalender 2022
LOOKFANTASTIC adventskalender 2022 Vis mer

Dette er en fest av en kalender. Her får du et utvalg produkter, fra flere populære merker som The Ordinary, Elemis, Rituals og Drunk Elephant. Her får du både hudpleie, hårprodukter, sminke og produkter til kropp. Det er lurt inn hele 26 produkter i denne kalenderen og den er perfekt for å oppdage nye merker og produkter. Denne vil garantert gi mye glede for alle som elsker hudpleie og skjønnhet.

Kalenderen er tilgjengelig for forhåndsbestilling, men kalenderen er offisielt i salg fra 01. oktober 2022.

Kicks Beauty Advent Calendar

Kicks Beauty Advent Calendar
Kicks Beauty Advent Calendar Vis mer

Dette har tidligere år vært en kalender fylt av full size produkter fra merkene Kicks eier, som Skin Treat, BeautyAct, Mon Sun, Atelier Rouge, i tillegg til merker Kicks har i sortiment, som MAC, Smashbox, Origins, Lancome, med fler. Dette er en kalender for alle som elsker hudpleie. Det finnes også en utgave med sminke, for dem som foretrekker å oppdatere sminkegarderoben.

Kalenderen er ikke lansert enda, men informasjon om den finner du her.

Aurelia London 12 Day Advent Calendar

Aurelia London 12 Day Advent Calendar
Aurelia London 12 Day Advent Calendar Vis mer

Probiotika er en av de mest trendy ingrediensene innenfor hudpleie og Aurelia London er en av merkene som gjør det best. Denne kalenderen består av 12 produkter, som lar deg bygge din perfekte hudpleierutine. Her er alt fra serum til rens, øyeserum, krem og ansiktsmaske. Produktene kommer i 15 og 30 ml, som gir deg muligheten til å bli ordentlig kjent med produktene, før de er tomme. Denne kalenderen er perfekt for alle som har tørr, sensitiv, rødmusset, normal eller moden hud.

Kalenderen er tilgjengelig for forhåndsbestilling, men er offisielt i salg fra 30. september 2022.

Florence By Mills - Peace, Love, Florence Advent Calendar

Florence By Mills - Peace, Love, Florence Advent Calendar
Florence By Mills - Peace, Love, Florence Advent Calendar Vis mer

Den perfekte kalenderen for alle unge, som begynner å bli nysgjerrig på hudpleie og enkel sminke. Kalenderen er fra merket Florence By Mills, skapt av Milly Bobby Brown, best kjent som «11» fra Stranger Things. Dette er en supersøt kalender med 12 produkter, flere av dem full size. Fuktighetskrem, ansiktsmaske, lipgloss og sminke, i en kul boks med blomster og følelse av 70-tallet.

Her finner du kalenderen.

Origins Advent Calendar 2022

Origins Advent Calendar 2022
Origins Advent Calendar 2022 Vis mer

Med denne kalenderen kan du bygge din egen hudpleierutine, uansett hudtype. Her finner du alt du kan ønske deg av rens, toner, krem, ansiktsmasker og kroppsprodukter. Man får teste noen av bestselgerne fra Origins i praktiske reisestørrelser. Denne kalenderen passer for alle som liker hudpleie, for alle som digger Origins eller for dem som er nye for hudpleie og vil teste ut produkter å bruke i en hudpleierutine.

Her finner du kalenderen.

Clinique Beauty Adventskalender 2022

Clinique Beauty Adventskalender 2022
Clinique Beauty Adventskalender 2022 Vis mer

Denne kalenderen inneholder noen av bestselgerne til Clinique, flere av disse er kultprodukter, som stadig ligger høyt på listen over noen av verdens mest kjente produkter. Tenk deilige gélkremer, rens som smelter bort sminke, uten å strippe huden og serum med aktive ingredienser. Ikke nok med det, det finnes sminkeprodukter i kalenderen også, enkle og fine produkter som kan passe alle. Denne kalenderen kommer garantert til å sørge for at du finner nye favorittprodukter.

Her finner du kalenderen.

Rituals The Rituals Of Advent 2022

Rituals The Rituals Of Advent 2022
Rituals The Rituals Of Advent 2022 Vis mer

Julekalenderen fra Rituals er en umiddelbar klassiker. Denne kalenderen er for alle som elsker god duft og gode produkter til kropp og hår, samt deilige duftlys, som lager stemning hele desember.

Her finner du kalenderen.

essie advent calender 2022

essie advent calender 2022
essie advent calender 2022 Vis mer

Man bruker sjelden opp en hel neglelakk, derfor er denne kalenderen genial. Her får man en «base»-garderobe med klassiske neglelakker i full size, i tillegg til flere neglelakker i ministørrelse, med spreke farger, så du kan mikse og matche hele desember og langt ut i 2023.

Her finner du kalenderen.

Skincity The Skincare Calendar 2022

Skincity The Skincare Calendar 2022
Skincity The Skincare Calendar 2022 Vis mer

Alle som elsker hudpleie vil elske denne kalenderen. Skincity har flere merkevarer som ikke føres noe annet sted i Norge og denne kalenderen er derfor perfekt for dem som gjerne tester ut nyheter, innovative produkter og aktive ingredienser. I tillegg til krem, serum og rens, vil man få både sminkeprodukter og produkter til kropp. Med denne kalenderen får du fort en mye mer effektiv hudpleierutine.

Kalenderen er i salg fra 4. oktober 2022, kl.10.00.

L’Oréal Paris 24 day Adven Calendar 2022

L’Oréal Paris 24 day Adven Calendar 2022
L’Oréal Paris 24 day Adven Calendar 2022 Vis mer

Kalenderen har samlet bestselgere fra L’Oréal Paris, både sminke, hud- og hårpleie. Flere produkter fra merkevaren har gått viralt det siste året og man kan håpe noen av disse favorittene befinner seg bak lukene. Her får man mange gode og kvalitative produkter, for en god pris. Passer for alle som liker en god miks av hudpleie, hårpleie og sminke.

Her finner du kalenderen.

By Lyko 24K Calendar

By Lyko 24K Calendar
By Lyko 24K Calendar Vis mer

Denne kalenderen ble utsolgt på under 60 min i 2021. Her er det samlet et eksklusivt utvalg fra sortiment, med merkevarer som blant annet: Elixir Cosmeceuticals, Sensai, Verso, Tanrevel, Sensai, OPI, med fler. Dette er en luksuskalender, til en veldig god pris med tanke på verdi.

Man kan overvåke kalenderen nå, og få beskjed når den er lagt ut for salg. Kalenderen er i salg fra 3. oktober 2022.

Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022

Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022
Yves Saint Laurent Advent Calendar 2022 Vis mer

Dette er luksuskalenderen som gir deg eksklusive leppestifter, dufter og øyesminke fra designmerket. Den perfekte måten å finne sine favoritter i sortiment. Forpakningen er lekker i svart og gull, en drømmekalenderen for alle som ønsker en ekstra sofistikert desember.

Her finner du kalenderen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer